1-3
3 maart, 00:00
Vitesse / AGOVV C2 logo
PSV C2 logo

PSV C2 blijft in the winning mood. Ook de vierde wedstrijd in de voorjaarscompetitie, uit tegen Vitesse/ AGOVV, werd overtuigend gewonnen. De uitslag bleef uiteindelijk steken op 1-3, maar zowel in de eerste als in de tweede helft waren er volop kansen en had de uitslag hoger kúnnen, zo niet móeten, uitvallen.
    De prettige constatering is dat de C2 al vanaf het begin van de competitie soepel draait en dat het team steeds beter op elkaar raakt ingespeeld. PSV dicteert het spel in iedere wedstrijd, gisteren was dat niet anders. Misschien alleen de eerste vijf minuten van de eerste helft en na de 0-3 in de tweede helft had Vitesse enige tijd de overhand. Dat was ook het moment dat de 1-3 viel.
    Voor de rust scoorden Mats Grotenbreg en Lennerd Daneels, na rust sloeg Matthias Verreth nog een keer toe. Niet onvermeld mag een schitterende redding van keeper Ieke Scheerhoorn blijven; hij ranselde bij de stand van 1-3 prachtig een bal uit de goal. PSV kreeg daarna opnieuw vleugels én een reeks van goede kansen die aan de stand echter niets meer veranderden.
    PSV leidt de competitie met een fraaie twaalf punten uit vier wedstrijden. Volgende week wacht thuis Volendam. Een tegenstander die tot nog toe slechts één punt vergaarde, maar wel Willem II op 1-1 hield. Opletten dus, maar het spel van de laatste weken geeft meer dan voldoende aanleiding voor een brede glimlach.