Vitesse JO17-1 logo

2x
    Yorbe Vertessen

Jeremy Antonisse

Vandaag stond een belangrijke wedstrijd op het programma. Winst was noodzakelijk om uitzicht te houden om bij de eerste acht te eindigen. Dit omdat we dan in de kampioenen competitie terecht komen.

De eerste 15 minuten ging de wedstrijd gelijk op, zowel PSV en Vitesse kregen kleine kansjes om het scoren te openen. Maar daarna zakte Vitesse terug naar eigen helft en liet het spel over aan PSV. Na 23 minuten kreeg PSV een vrije trap vanaf links. Nigel Thomas gaf de bal voor op Yorben Vertessen en die maakte de 1-0. Kort daarna kreeg PSV nog een kans om de 2-0 te scoren, maar een schot belandde in de handen van de keeper.

De tweede helft startten we niet zoal we hadden gehoopt en in de 43 minuut kwam Vitesse langszij. PSV zakte wat weg en Vitesse kon de wedstrijd naar zich toe halen. We waren op dat moment niet meer zo scherp, maar daarna nam PSV het heft weer in handen en kregen we kansen om weer op voorsprong te komen. In de 73 minuut volgde een mooie aanval over rechts. Nigel Thomas gaf voor op Yorben Vertessen, die de 2-1 binnentikte. Vanaf dat moment probeerde Vitesse de gelijkmaker te forceren, maar in blessure tij scoorde PSV de 3-1. Sekou Sidibe had een geweldige actie op links en gaf voor op Jeremy Antonissen, die de eindstand bepaalde.

Opstelling: Maxime Delanghe; Shurandy Sambo, Mees Krekels, Elgero King, Dennis Vos (56, Kees van Lindert), Mathijs Bel, Sekou Sidibe, Andi Koshi, Yorbe Vertessen, Damian Timan en Nigel Thomas (78, Jeremy Antonissen ) Wisselspelers: Nigel Lonwijk, Beslan Sagov, Kees van Lindert, Victor Camps, Jeremy Antonissen en Jurre Schaafsma.