2-12
2 december, 00:00
Brabantia D1 logo
PSV D2 logo

Op papier een niet al te moeilijk wedstrijd, de eerste return van de competitie voor PSV D2. Al na 16 minuten was de wedstrijd gespeeld en was het al 0-6. PSV begon scherp en speelde fris. Een afstandsschot van Rai opende de score. Na een leuke een-twee tussen Michael en Endy, maakte Michael het keurig af. Michael speelde een goeie pot, zat lekker in de wedstrijd en dolde zo nu en dan 3 tot 4 spelers van Brabantia. Hij was het die met een subtiel hakje de 0-3 aantekende. Vervolgens was het turbo Jeroen die tot de rust de 0-4, 0-5 en 0-7 voor zijn rekening pakte. Michael schoot de 0-6 tussendoor nog even in vanuit een vrije trap van zo n 25 meter aan de rechter kant. Toch sloop er wat nonchalance in het team, het ging immers vrij makkelijk. Dit gaf aanleiding voor de tegenpartij om een tegentreffer te plaatsen vlak voor het rustsignaal. Met 1-7 gingen onze jongens de rust in. Er werd gewisseld en een nieuwe start gemaakt. Op naar het record, dat dacht men, maar Brabantia stak er een stokje voor. Een pingel vanuit de achterhoede werd afgestraft met een schot vanaf de zestien, 2-7. Zou Brabantia nog meer in haar mars hebben? Het tegendeel was waar, met doelpunten van Olivier, Michael, Rai, Aaron en het slot akkoord voor Michael werd de eindstand 2-12. Na afloop vroeg ik de begeleider Mark Schel, tevens grensrechter vandaag naar zijn commentaar. " Een wedstrijd waarin PSV geen enkel moment in de problemen is gekomen. Ik denk dat na 10 minuten de wedstrijd al beslist was. Het overwicht was duidelijk waarneembaar. Ik denk dat we wat slordig aan de 2e helft zijn begonnen waardoor de 2e goal viel voor Brabantia. Verder werden de kansen goed benut maar uiteindelijk was het verschil te groot tussen de nummer laatst uit de competitie en PSV.".
    Jongens, Trainers en Begeleiders, PROFICIAT! en een fijne Sinterklaas.