3-4
2 november, 00:00
PSV D3 logo
Rot Weiss Essen U11 logo

Vandaag geen competitiewedstrijd maar een oefenwedstrijd tegen onze oosterburen. We speelden nog zonder Gioele maar met Chahid, Luc en Sven van de E. Dit keer was het 9 tegen 9 en de wedstrijd duurde 2x 30 minuten. Hierdoor speelden alle jongens één helft bij de D3 en de andere helft werd ingevuld door een training van Rick.
    We begonnen slordig aan de wedstrijd. Veel jongens moesten wennen aan het kleinere veld en we creëerden moeilijk kansen. Na 14 minuten wist Mylian toch te scoren uit een vrije trap. 1-0. Daarna kwamen we iets meer onder druk te staan. Dit resulteerde in twee gelukkige goals voor Rot Weiss Essen. 1-2. In de tweede helft moest het beter.
    Met een geheel nieuw team begonnen we aan de tweede helft. Uit een corner kregen we meteen de 1-3 tegen. Het werd nu nog lastig om dit goed te maken. We werden beter en Joep scoorde de terechte aansluitingstreffer. 2-3. Vijf minuten later kwam Rot Weiss Essen er toch weer door en ze scoorde de 2-4. Een paar minuten voor tijd maakte Chahid het nog spannend door de 3-4 binnen te tikken. Helaas konden we in de laatste minuten het net niet meer vinden.
    Vandaag hebben we, onder nieuwe omstandigheden, met 3-4 verloren. In balbezit waren we vandaag niet scherp genoeg, dit kunnen we veel beter. Gelukkig hebben we veel geleerd en was het nuttige oefenwedstrijd. Volgende week spelen we om 9.30 uur thuis tegen MVV.