4-0
2 november, 00:00
PSV D2 logo
Dongen D1 logo

PSV begon sterk aan de wedstrijd en zette Dongen direct onder druk. Dongen beperkte zich in het begin van de wedstrijd tot verdedigen. In het eerste kwartier kwam de dreiging van PSV vooral uit twee afstandsschoten van Niek en Amin. Beide afstandsschoten troffen geen doel. In de 16e minuut wist PSV wel te scoren. Mathijs dribbelde in en speelde de bal naar Luuk. De daaropvolgende voorzet van Luuk werd door Jur ingetikt, 1-0. PSV hield het overwicht in de wedstrijd. Dongen zakte in en loerde op de counter. Veel kansen wist PSV in deze fase van de wedstrijd niet te creëren. In de laatste minuut van de eerste helft kreeg PSV nog een aardige mogelijkheid om te scoren. Mohamed speelde zich knap vrij maar zijn schot belandde in de handen van de keeper van Dongen.

In de eerste minuut van de tweede helft wist PSV direct te scoren. Djurre zette aan de linkerkant van het veld goed door. Zijn voorzet werd door Jeremy ingetikt, 2-0. In de 40e minuut kreeg Dongen een mogelijkheid om te scoren uit een counter over links. Het schot ging echter voorlangs. Enkele minuten later was Djurre dicht bij een goal. Zijn schot vanaf links kwam echter tegen de buitenkant van de paal. In de 49e minuut breidde PSV de voorsprong verder uit. Een diepe bal op Jeremy werd door hem breed gelegd op Niek. Niek schoot de bal onberispelijk binnen, 3-0. In de laatste minuut was het wederom PSV dat scoorde. Een diepe bal van Mohamed kwam in de voeten van Jeremy. Jeremy schoot de bal over de keeper in de goal, 4-0.

Strijbosch (Verhoeven), De Schutter, Tielemans (Nassoh), J. Munsters (Van der Burgt), Cox (Clabbers), Nassoh (Bora Deyonge), N. Munsters, Verschut (Doudah), Van der Burgt (Lonwijk), Doudah (Antonisse), Clabbers (Sillé).