2 mei, 19:00
Spartaan'20 JO13-1 logo

Arthur Piedfort
  2. Wedstrijdverslag

Twee wedstrijden voor PSV O13 op het programma deze week. Men moest woensdag op bezoek bij Spartaan ’20 in Rotterdam, en op zaterdag was Sparta Rotterdam te gast op de Herdgang. De nummers 3 en 2 van de competitie, dus een belangrijke week voor PSV. De wedstrijd tegen Spartaan werd ondanks minder goed spel wel winnend afgesloten met 0-1.

De wedstrijd tegen Spartaan ‘20 leverde veel strijd op, maar weinig kansen. De fysiek sterke ploeg uit Rotterdam wist het achterin goed dicht te houden. PSV ging mee in het fysieke spel, maar daar ligt hun kracht niet, dus werden veel duels verloren. Rond de 45e minuut werden er enkele omzettingen in het team gedaan door de trainers Tim Wolf en Vincent Heilman. Hierdoor kwamen er meteen enkele kansen voor PSV. Enkele minuten later was het dan wel raak. Emir Bars wist de vrijstaande Arthur Piedfort te bereiken, deze wist met een schuiver de bal binnen te werken. In de laatste minuut nog een grote kans voor Emir, maar de bal werd net voor de lijn weggehaald. Dus ondanks het mindere spel, toch een mooie overwinning.