0-4
2 mei, 00:00
Brabant United O13 logo
PSV O13 logo

PSV begon sterk aan de wedstrijd en had van aanvang aan het meeste balbezit. Het begin van de wedstrijd speelde zich bijna volledig af op de helft van de thuisclub. Toch was de eerste echte kans in de zesde minuut voor de thuisclub. Een snelle uitval leverde Brabant United een vrije trap op net buiten het strafschopgebied. Deze vrije trap ging rakelings over. PSV ging onverminderd verder maar echte kansen werden niet gecreƫerd. PSV probeerde diverse malen met afstandsschoten te scoren. Deze schoten waren nauwelijks gevaarlijk behoudens het schot van Mohamed. Zijn schot werd door de keeper van Brabant United nog net tegen de lat getikt. PSV behield het betere van het spel en dat leverde uiteindelijk de verdiende voorsprong op al kwam de voorsprong ietwat gelukkig tot stand. Een voorzet van Heritier werd door een verdediger van Brabant United in eigen doel gekopt. Met een 0-1 stand gingen beide teams rustten.

PSV ging in de tweede helft op dezelfde voet verder. Na vijf minuten verdubbelde Joep de voorsprong. Een diepe bal van Heritier werd door Joep doeltreffend afgerond, 0-2. Enkele minuten later schoot Jeremy van buiten het strafschopgebied de 0-3 binnen. De wedstrijd was gespeeld en PSV kon eenvoudig de wedstrijd uitspelen. Dit leverde diverse kansen op maar het vizier stond niet op scherp zodat het lange tijd 0-3 bleef. In de laatste minuut werd een diepe bal op Jur door hem voorbij de keeper getikt. Vlak voor de doellijn wist Jeremy de bal een laatste tikje te geven, 0-4.

Met deze overwinning is de tweede helft van de competitie afgesloten. PSV is na Feyenoord en Willem II als derde geƫindigd in de competitie.

Strijbosch, N. Munsters (Cox), Lonwijk (Verschut), Matuta La Nkenda Nosa (Van der Burgt), Doudah (Clabbers), Tielemans (J. Munsters), Braaf (Lonwijk), Nassoh, Antonisse, De Schutter (N. Munsters), Bora Deyonge.