5-3
2 april, 00:00
PSV D2 logo
De Graafschap D2 logo

PSV zocht vanaf het begin van de wedstrijd de aanval. Dit leverde in de vijfde minuut al de openingstreffer op. Jeremy speelde een strakke bal in de voeten van Jayden. Met een mooie aanname speelde hij zichzelf direct vrij en tekende hij met een schot in de hoek de 1-0 aan. PSV zocht verder de aanval en het wachten was op het tweede doelpunt. Na 10 minuten kwam De Graafschap echter beter in de wedstrijd en met enkele uitvallen zorgden de bezoekers voor het eerste gevaar. PSV kreeg in de 17e minuut de volgende mogelijkheid om te scoren nadat een corner was afgeslagen. Het schot van Amin werd door de keeper van De Graafschap gekeerd. In de 20e minuut scoorden de bezoekers de gelijkmaker. In eerste instantie wist Joost het gevaar uit de aanval van De Graafschap te halen. De uittrap belandde echter in de voeten van een aanvaller van de bezoekers die de bal onberispelijk binnen schoot 1-1. Twee minuten later kwamen de bezoekers op voorsprong na slordig balverlies in de PSV-defensie 1-2. Eén minuut later trok PSV de stand weer gelijk. Een aanval van PSV belandde uiteindelijk in de voeten van Jayden. Zijn schot kwam tegen de paal. In tweede instantie schoot hij hard in het doel 2-2. Dit was ook de ruststand.

In de 36e minuut konden de bezoekers wederom op voorsprong komen. De inzet werd echter voor de lijn weggehaald. In de 42e minuut kwam PSV dan toch op voorsprong. Een combinatie tussen Amin en Mohamed werd door laatstgenoemde breed gelegd op Jayden. Zijn inzet werd van de lijn gehaald maar in de rebound schoot Jur hard en hoog binnen, 3-2. PSV bleef slordig voetballen en vaak werden er verkeerde keuzes gemaakt. Hierdoor werd onnodig een vrije trap weggegeven. Deze vrije trap werd door de bezoekers kort genomen op de linksbuiten. Zijn voorzet werd simpel binnen getikt, 3-3. Vijf minuten later was het wederom PSV die scoorde na een breedtepass van Mathijs op Jeremy. Jeremy speelde zich vrij en schoot van buiten het strafschopgebied hoog binnen, 4-3. Drie minuten later breidde PSV de voorsprong verder uit. Niek speelde een diepe bal op Jayden. Jayden passeerde de verdediger van De Graafschap, omspeelde de keeper en schoot de 5-3 binnen. Dit was ook de eindstand.

Strijbosch (Verhoeven), Tielemans, Lonwijk (Cox), De Schutter (Lonwijk), Verschut (N. Munsters), J. Munsters (Antonisse), Antonisse (Clabbers), Doudah (Bora Deyonge), Braaf, N. Munsters (Nassoh), Bora Deyonge (v.d. Burgt).