0-4
2 april, 00:00
Vitesse/AGOVV A1 logo
PSV A1 logo

Het is altijd lente in de ogen van de ……… , maar nu was het gewoon een zomerweertje. Volop zon, mooie grasmat (waar zouden ze dat graag zien?) en veel publiek. En dan vandaag tegen Vitesse dat nog wel wat puntjes kon gebruiken in de strijd tegen de onderste plaats. We begonnen vrij aardig en de eerste snelle aanvallen over de vleugels kwamen op het doel van Vitesse af. Al na zes minuten wist onze lange (Rinke) de bal die werd verlengd door Anthony tegen de touwen te jagen. En we konden er de klok op gelijk zetten want weer zes minuten later was het weer Rinke die een pass van Memphis aannam en als een streep in de uiterste hoek knalde (hij liet de bal trouwens nog wel even vlak voor de keeper stuiteren). En ja hoor weer zes minuten later was het Memphis die via een kaats met Jurgen de 0 – 3 liet aantekenen. De bank en ook de trainer gingen even achterover leunen om van de zon te genieten. Dit was zo’n dag dat een hoge score in het verschiet lag. Maar t stokte even. Vitesse deed wat terug en knalde in de 20ste minuut op de kruising en de ballen daarna die niet op de kruising gingen waren allemaal voor Nigel. In de 30ste minuut was een vrije trap van Okan de keeper van Vitesse te veel maar de door Jurgen terugspringende bal werd van de lijn gehaald. Ook de scheidsrechter deed nog even van zich spreken en stuurde in de 32ste minuut de nr 8 van Vitesse met rood naar binnen. Vanaf dat moment was t geen echte (voorzover het dat al was geweest) wedstrijd meer. Na de rust speelden we de wedstrijd plichtmatig uit en was het alleen Anthony nog die in de 51ste minuut (ja u leest het goed, weer na zes minuten in de tweede helft) na een pass van Memphis de 0 – 4 liet aantekenen.
    Hier bleef het bij en we gingen dus met een mooie 4 - 0 overwinning terug naar Eindhoven. Door de andere resultaten in onze competitie stegen we naar de derde plaats.
    Aanstaande dinsdag wacht ons de volgende klus en wel AZ om 16 uur. Dus om plaats drie vast te houden zullen we daar ook weer punten moeten pakken. Prettig weekend en tot dinsdag.

Gehoord in de bus: Een postbode gooit een brief op de bus…………..vraagt de buschauffeur, waarom doe je dat nou?

Nigel Bertrams, Dennis dengering, Maikel Verkoelen (59ste Menno Koch), Robert Oepkes, Tufan Özbozkurt, Rinke Pennings, Peter van Ooyen (62ste Elvio van Overbeek), Okan Köse (75ste David Silva), Jurgen Locadia (70ste Milos Djordjevic), Anthony van den Hurk, Memphis Depay (66ste Gianluca Maria).