RJO / FE Feyenoord A1 logo
PSV A1 logo

Lokatie: Varkenoord
    In een drukke week met een reis naar Turkije, vertragingen op het vliegveld, het missen van een vliegtuig, wandelpartijen op een luchthaven, warme temperaturen en niet te vergeten huilende kinderen op een stoel naast en achter je, en als toppunt een vervelende uitslag en dan moet je bij terugkomst naar Rotterdam om daar tegen de nr 2 uit de competitie aan te treden. Maar onze trainer heeft wel voor hetere vuren gestaan. Alleen vandaag had hij wel wat moeite met de temperatuur op de bank.
    We beginnen na de peptalk vooraf geconcentreerd aan de wedstrijd. We willen Feijenoord meteen vast zetten. En zie in minuut zes neemt Mo een corner en dan is het natuurlijk Albian die er als de kippen bij om de bal in de goal te werken en hebben we de gedroomde snelle voorsprong. Feijenoord wil natuurlijk niet zo snel opgeven en een paar minuten later is een onoplettendheid in de achterhoede de oorzaak dat de bal via de paal in de handen van Jesse komt. Het blijft dus nog bij 0 – 1. De wedstrijd gaat op en neer en beide teams laten zien dat ze willen winnen en de punten mee naar huis willen nemen. Maar beide keepers weten van geen wijken. Het is een wedstrijd die het publiek wel weet te boeien.
    Na de rust zijn we opnieuw fel en is het opnieuw Albian die bijna voor de tweede goal kan zorgen. Feijenoord blijft drukken en wij proberen de counter goed uit te werken.
    Met nog een kleine tien minuten te gaan geeft MO een voorzet op Antonio en deze neemt goed aan en scoort beheerst de 0 - 2. Jammer moet Mo het veld meteen daarna met kramp verlaten maar hij heeft zijn aandeel meer dan gedaan in deze wedstrijd. Een paar minuten later is het Maria, een andere invaller, die de bal in tweede instantie in het lege doel weet te schieten na goed doorzetten van Alexander en zo de eindstand op 0 – 3 brengt.
    Een mooie en duidelijke en zeker verdiende overwinning op Feijenoord en zo hebben we de eerste plaats weer iets vaster in handen. In deze vorm kunnen we ver komen.
    Volgende week komt AZ op bezoek en moeten we er weer staan. Succes.

Bertrams, van Vlerken, Hermannsson, Hendrix, Heesakkers, Mahmoed, Sanoh (79ste Jakobsen), Leemans, Muzaqi (67 Antonio), Vloet (79ste Rommers), Rayhi ( 85ste Maria).