2 maart, 00:00
PSV D3 logo
Fortuna Sittard O12 logo

We speelden vandaag thuis tegen Fortuna Sittard. Hier hadden we eerder thuis al twee keer van gewonnen. We hoopten dat dit ons vandaag ook zou lukken.
    In de eerste helft waren we sterker dan Fortuna. We creëerden kansen maar de bal wilde nog niet tegen de touwen. Gelukkig brak Djurre de ban. Tegen de zijlijn tikte hij de bal subtiel over zijn tegenstander heen. Hij liet de bal één keer stuiteren, zag dat de keeper te ver voor zijn goal stond en schoot hem ineens binnen. Een prachtige 1-0. In de rust spraken we af dat we het af moesten maken, we moesten scherper zijn voor de goal om dit duel te beslissen.
    En dat waren we. In de tweede helft liepen we uit naar een 5-0 voorsprong. Mohammed-Amine Ihattaren scoorde twee keer, Luuk één keer en Heritier scoorde nadat hij twee jongens het bos in had gestuurd.
    Ook de derde helft begonnen we goed. Via wederom Mohammed-Amine Ihattaren kwamen we op 6-0. Toch werd Fortuna Sittard nog gevaarlijk voor onze goal. Ze scoorden twee keer, 6-2. In de laatste minuut had Genrich er nog wel even zin in. Hij ging zijn tegenstander voorbij maar werd neergelegd in het zestienmetergebied. Penalty. Genrich ging zelf achter de bal staan en schoot hem onberispelijk hoog binnen. Eindstand, 7-2.
    We hebben vandaag prima gespeeld. Af en toen waren we nog iets te slordig in balbezit maar we zijn geen enkel moment in de problemen gekomen. Woensdag gaan we naar Turnhout om daar een oefenwedstrijd te spelen tegen KV Turnhout o12.