2-0
2 maart, 00:00
PSV D2 logo
FC Den Bosch D2 logo

PSV begon ongelukkig aan de wedstrijd. In de tweede minuut leverde een slordigheid in de defensie van PSV een mogelijkheid op voor FC Den Bosch. Het schot schampte de bovenkant van de lat. PSV nam daarna het initiatief. Het was echter FC Den Bosch dat de volgende doelpoging ondernam. Een prachtig genomen vrije trap van een speler van FC Den Bosch van 25 meter afstand werd door Jeffrey uit de kruising getikt. Daarna was het een gelijk opgaande wedstrijd zonder dat er kansen werden gecreëerd. PSV liet zich te vaak in de duels aftroeven door FC Den Bosch. FC Den Bosch haalde hier verder geen voordeel uit. Zowel FC Den Bosch als PSV hadden in de eerste helft ieder nog één kans. In de 23e minuut werd een mogelijkheid voor FC Den Bosch net naast het doel getikt. Drie minuten later had PSV een mogelijkheid om te scoren. De bal werd door een verdediger van FC Den Bosch uit de doelmond gehaald. De ruststand van 0-0 was dan ook een juiste afspiegeling van de eerste helft.

Vanaf het begin van de tweede helft nam PSV het heft in handen. In de 35e minuut werd een mooie aanval over een aantal schijven door het hart van de verdediging van FC Den Bosch net naast geschoten. PSV werd sterker en zette FC Den Bosch onder druk. FC Den Bosch loerde op de mogelijkheid tot een snelle uitbraak. Echte kansen kregen beide partijen niet. Het venijn zat in de staart van deze wedstrijd. In de 53e minuut werd een schot van een speler van PSV door een FC Den Bosch-verdediger voor de doellijn weggehaald. Twee minuten later kwam PSV op voorsprong. Een corner van PSV werd in eerste instantie weggewerkt. Quinn bracht de bal weer terug in de doelmond. Yorbe omspeelde een speler en tikte de 1-0 binnen. In de laatste minuut legde de scheidsrechter de bal voor FC Den Bosch op de stip na een overtreding van een PSV-verdediger. De strafschop werd rakelings naast geschoten. De daarop volgende snelle aanval van PSV werd door Quinn ingetikt, 2-0. Dit was ook de eindstand.

Dit was een lastige wedstrijd voor PSV en het bleef spannend tot het laatste fluitsignaal. Uiteindelijk trok PSV toch de winst naar zich toe

Derksen (Camps), Vos, Kone, Kreekels (Koolen), Bel, Sambo (Van der Put), Timan (Mathieu), Van Dijk, Martens (Sagov), Sagov (Chirino), Vertessen