29.) 1-1 Sekou Sidibe (vrije schop: Bryan van Hove)
    35.) 2-1 Remco Evenepoel
    44.) Tijn Daverveld (assist: Gregory Kuisch)
    60.) Arne Bens (assist: Davy v/d Berg)

Wedstrijdverslag:
    Een wedstrijd uit of thuis tegen NAC Breda is van oudsher altijd lastig. Eerder in het seizoen won PSV moeizaam met slechts 1-0 van NAC. Ook vandaag speelde NAC frank en vrij met veel enthousiasme en inzet. NAC stoorde al bijna op de rand van de 16-meter op de helft van PSV. Om een ijshockey-term te gebruiken, deze “forechecking” leverde NAC succes op. NAC kwam namelijk al vrij vroeg in de wedstrijd op voorsprong na een slim genomen hoekschop.
    Na deze achterstand ontwaakte PSV pas. PSV nam het heft nadrukkelijk in de handen, kreeg kansen (inclusief een schot op de lat) en produceerde vlak voor rust de verdiende gelijkmaker.
    Na rust tapte PSV ijzersterk uit een ander vaatje. PSV speelde nu pas echt met veel passie, met hoge snelheid en vooral heel veel power. PSV raakte zelfs 2x de paal. En ondanks het feit dat NAC nog een enkele levensgrote kans kreeg in de 2e helft (uit een counter), dicteerde PSV verder het gebeuren op het veld en werd NAC bij vlagen geheel overlopen. Met als resultaat een geenszins geflatteerde 4-1 overwinning. En als klap op de vuurpijl, hoorden we ook nog dat de directe concurrent Willem II had verloren bij Oranje Wit. Net als NAC een week eerder deed tegen deze amateurclub uit Dordrecht.