2 februari, 00:00
Sparta Rotterdam A1 logo
PSV A1 logo

Lokatie: Sportpark Nieuw Terbregge
    De competitie wordt weer hervat. Na het teleurstellende verlies (na een goede wedstrijd maar de kansen niet afgemaakt) is het vandaag Sparta wat de tegenstander is.
    Op een veld, waar de kerstman zijn rendieren te vroeg heeft weggehaald want er staat nog zeker voor zes weken gras op, beginnen we aan de wedstrijd en krijgen ook enkele kansjes.
    Maar telkens weten de beide keepers de kansen te stoppen.
    Wel is Sparta dicht bij een treffer maar het schot beland op de paal.
    De eerste helft gaat op en neer en de meeste kansen komen toch voor rekening van psv maar helaas worden ze (nog) niet op waarde geschat.
    In de tweede helft moeten we uit een ander vaatje tappen want als we mee willen blijven doen in de top moeten er vandaag drie punten bij.
    We beginnen beter te draaien en binnen drie minuten is het door toedoen van Moussa die eerst zelf weet te scoren en daarna aan de basis staat van de tweede treffer en de stand is 0 – 2.
    We laten de teugels weer even vieren en meteen krijgt sparta enkele goede mogelijkheden maar een andere uitblinker vandaag, Jesse, weet met een paar schitterende reddingen de nul te houden.
    We gaan dus met drie punten in de tas naar huis en blijven in de top meedraaien.

Bertrams, van Vlerken, Hermannsson, Hendrix, Heesakkers (81ste de Wijs), Rommers (76ste Mahmoed), Sanoh, Noor, Muzaqi (51ste Vloet), Rayhi (86ste Maria), Antonio.