0-4
1 december, 00:00
Dongen D1 logo
PSV D2 logo

Beide teams begonnen in een laag tempo aan de wedstrijd. De eerste tien minuten gebeurde er dan ook nog niet veel op het veld. In de 13e minuut was een snelle uitval van PSV direct doeltreffend. Een vlotte combinatie zorgde ervoor dat Yorbe over rechts van zijn snelheid gebruik kon maken. Met een strak schot hoog in het doel werd het 0-1. Dongen probeerde direct iets terug te doen maar het schot miste net het doel. In de 19e minuut werd het 0-2. Deze goal was bijna identiek aan de eerste goal. Een snelle uitval over rechts werd door Yorbe ingetikt. Enkele minuten later was het Beslan die de bal uit een vrije trap, via de keeper en de binnenkant van de paal, voorlangs zag rollen. In het resterende gedeelte van de eerste helft waren er geen doelpogingen meer zodat de ruststand 0-2 was.

In de tweede helft ging PSV beter combineren. In de 38e minuut leverde dit een fraaie treffer op. Een aanval via diverse spelers werd door Dani beheerst afgewerkt (0-3). Dongen probeerde ook nu direct iets terug te doen maar het schot kwam op de paal. PSV kwam steeds beter in de wedstrijd en zorgde door snelle combinaties dat Dongen verder werd teruggedrongen. In de 58e minuut werd een mooie combinatie door Quinn ingetikt (0-4). De laatste kans voor PSV, wederom mooi uitgespeeld, werd net naast geschoten.

PSV begon mat aan deze wedstrijd. Gedurende de wedstrijd werd er steeds beter gecombineerd en werd het spel van PSV aantrekkelijker. De overwinning was dan ook verdiend.

Derksen (Camps), Koolen, Kone, Kreekels (Bel), Vos, Van Dijk, Van der Put, Vertessen (Sambo), Sambo (Mathieu), Martens (Chirino), Sagov (Martens).