5-1
1 december, 00:00
PSV C2 logo
Willem II C2 logo

Op de Herdgang werd er wel gevoetbald. PSV C2 nam het op tegen Willem II C2. PSV begon erg goed en sterk aan de wedstrijd, speelde goed combinatievoetbal, waardoor Willem II niet in zijn spel kon komen. De laatste linies van PSV hielden het goed dicht achterin en waren opbouwend in combinatie met het middenveld van PSV erg sterk aan het voetballen. Na circa vijftien minuten voetballen werd dan ook de terechte 1-0 gescoord door Mohammed Rayhi. PSV bleef doorgaan met goed en mooi voetbal waardoor ze in de eerste helft konden uitlopen naar een verdiende 4-0 voorsprong. Sherry Kindo Kamara tekende voor de mooiste treffer van de dag. Hij stifte de bal van grote afstand over de keeper. De 3-0 kwam op naam van Memphis Depay. Menno Koch bepaalde de ruststand op 4-0.

Na rust bleef PSV doorgaan met goed voetbal. Na een ongelukkige terugspeelbal van een verdediger van PSV op zijn keeper kon Willem II toch tegenscoren. De ploeg uit Tilburg verhoogde de druk op de verdediging van PSV en dwong deze steeds verder achteruit. Maar de verdediging en keeper van PSV hielden goed stand en iedere aanval van Willem II werd dan ook steeds onschadelijk gemaakt. PSV kwam weer steeds beter in zijn eigen spel, en was aanvallend weer een paar keer gevaarlijk. Na weer een snelle aanval over rechts deze keer kon PSV de vijfde goal van de wedstrijd maken en de wedstrijd op een professionele manier uitspelen. 5-1, een terechte uitslag en een mooie overwinning van PSV op Willem II. Doordat Feyenoord en Sparta dit weekend niet in actie kwamen, is PSV C2 voor even koploper in de C2-competitie.