1 november, 00:00
PSV O17 logo
VVV Venlo O17 logo

Afgelopen zaterdag speelde PSV O.17 een thuiswedstrijd tegen VVV/Helmond Sport O.17.
    In een rommelige wedstrijd had PSV het meeste balbezit maar wist nauwelijks kansen te creëren.
    In de laatste minuut voor rust kwam PSV op een 0-1 achterstand. Na een snelle tegenaanval van VVV/Helmond Sport dacht de keeper van PSV de bal te kunnen onderscheppen maar hij gleed uit en de aanvaller van VVV/Helmond Sport kon de bal in een leeg doel schieten.
    Ruststand 0-1.
    In de 2e helft hetzelfde spelbeeld.
    PSV leek een paar minuten voor het einde van de wedstrijd op gelijke hoogte te komen maar het doelpunt werd afgekeurd vanwege het hinderen van de keeper.
    Eindstand 0-1.
    Volgende week speelt PSV O.17 een thuiswedstrijd tegen Ajax O.17.

Lasse Mikkelsen, Lassana Faye, Mathias Bonde, Kaan Tanriver, Baggio Wallenburg, Dante Rigo, Lennerd Daneels, Jaëll Hattu (Justin Lonwijk), Matthias Verreth (Karim Bannani), Joey Konings (Joël Piroe), Amar Catic