1 september, 00:00
JVOZ C1 logo
PSV C1 logo

Lokatie: Sportpark Baskensburg
    Na een lange reis door het platte Hollandse landschap, traden we om 12.45 uur aan tegen JVOZ C1. Voor ons was de wedstrijd van de D1 van PSV op een deceptie uitgelopen: 3-2 verlies tegen de D1 van JVOZ. We waren dus gewaarschuwd!!

JVOZ begon echter scherper aan het duel, en durfde ook hoog druk te zetten. Waardoor PSV moeilijk aan voetballen toekwam. Toch was PSV het dichtst bij de openingstreffer in de 1e helft, na afstandsschoten van Jaëll Hattu en Joey Konings. Maar ook JVOZ was niet ongevaarlijk, maar gelukkig stond keeper Aäron van Engelen iedere keer op de juiste plaats. In de laatste minuut kreeg oud JVOZ speler Karim Bannani dé uitgelezen kans op de 0-1.Na een steekpass van Jaëll kwam hij oog in oog te staan met de Zeeuwse keeper. Doordat beide spelers elkaar goed kenden, begon Karim te twijfelen. En een oude voetbalwet zegt dat twijfelen voor de goal nooit goed is. En ook nu kwam daardoor de JVOZ goalie als winnaar uit deze tweestrijd.

In de 2e helft was PSV de bovenliggende partij en kreeg het goede kansen om de 'nul' van het scorebord te poetsen. Matthias Verreth kon echter in 2 instanties het net niet gevonden krijgen. En Joey passeerde weliswaar knap de keeper, maar zijn schot ging rakelings langs de verkeerde kant van de paal. JVOZ kon hier in de 2e helft nauwelijks gevaar tegenover zetten. Ondanks het veldoverwicht kon PSV dit niet in doelpunten omzetten. Resultaat was dan ook een 0-0 eindstand. Daarmee doet PSV zichzelf te kort. Volgende week tegen Feyenoord kunnen we ons revancheren.

Aäron van Engelen; Ymanuel Hurkmans (53’ Ertem Bölükbas), Tom Scheepers ©, Kaan Tanriver, Lassane Faye; Roel van Linschoten (24’Ties van den Eijnde), Lennard Daneels, Jaëll Hattu; Joey Konings, Matthias Verreth, Karim Bannani.