Isaac Babadi

2x
    Jason van Duiven

PSV O14 in slotseconde langs AZ

Op woensdagavond heeft PSV O14 weer nieuw leven in de titelstrijd geblazen. Op de eigen Herdgang won de ploeg met 3-2 van AZ O14.

AZ kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong, terwijl PSV beter begon aan de wedstrijd. Na het Alkmaarse doelpunt bleeft PSV O14 drukken en kreeg het ook de beste kansen. Vlak voor rust leidde dat tot de gelijkmaker. Jason van Duiven kopte knap raak.

Na de rust ging de O14 op zoek naar de voorsprong en die kwam er ook vrij snel. Van Duiven rondde met een beheerst wippertje af en bracht zo de stand op 2-1. De ploeg vergat daarna het gat met AZ te vergroten en dat leek ze duur te komen staan. AZ kwam namelijk uit een strafschop weer op gelijke hoogte. Echter in de aller laatste seconde besliste Isaac Babadi de wedstrijd door de 3-2 binnen te schieten.