1 april, 00:00
Willem II/RKC O14 logo
PSV C2 logo

Dinsdag 01-04-2014 gingen we op bezoek bij Willem II/RKC
    Op deze mooie lentedag speelden we een moeilijke wedstrijd. op een niet echt egaal veld kwamen we niet toe aan goed combinatievoetbal.
    We creƫrden geen echt goede kansen en probeerden het teveel met afstandschoten, zonder succes.
    Willem II/RKC was ook niet in staat om aanvallend iets te betekenen en de eerste helft eindigde met een 0-0 stand.
    De tweede begon iets beter, en in de 20e minuut ontving Yasin de bal vanuit een ingooi op de punt van de zestien, met zijn rug naar de goal, en uit de draai wist hij de bal strak in de kruising te schieten. 0-1.
    In de 15 minuut was het weer raak. Vince kon de bal vanaf recht voorgeven. De inzet van Sekou werd eerst nog gestopt door de keeper, maar Davy was attent en schoot de terugkomende bal binnen. 0-2.
    Hierna lijkt het nog een doelpuntrijke wedstrijd te worden want Willem II/RKC schiet in de 19e minuut van afstand de 1-2 binnen.
    Dit gebeurt echter niet. PSV komt niet meer in de problemen, en bepaald in de 33e minuut de einstand op 1-3 via een uitbraak over rechts van Yasin die de bal over de grond voorgeeft, en die Arne bij de tweede paal binnen weet te tikken. Geen beste wedstrijd, maar de eerste van vier wedstrijden in twaalf dagen is gewonnen. Op naar komende zaterdag voor de volgende wedstrijd.