5-2
1 april, 00:00
PSV B1 logo
FC Utrecht B1 logo

De B1 moest het op de Herdgang opnemen tegen FC Utrecht. De uitwedstrijd werd spectaculair gewonnen met 2-3. Ook deze keer werd het een doelpuntrijk duel. Na ongeveer een kwartier spelen zette Lars Hutten PSV op voorsprong. Terwijl Utrecht aan het drukken was, moest de wedstrijd tijdelijk gestaakt worden wegens een stevige regen- en onweersbui. De wedstrijd werd daarna voortgezet op het kunstgrasveld, terwijl daarvoor nog op een grasveld gespeeld werd. Na de onderbreking was Utrecht de weg een beetje kwijt. Nadat Lars Hutten eerst nog de deklat raakte, was het Stijn Wuytens die prima binnenkopte op aangeven van Kay Velda. Patrick van Aanholt maakte er 3-0 van door het benutten van een penalty. Nog voor rust maakte Stijn Wuytens zijn tweede doelpunt. Ditmaal op aangeven van Iliass Ahabad. Direct na rust werd het zelfs 5-0 door een hard schot van Lars Hutten. Door gebrek aan concentratie mocht de Utrechtenaren nog twee maal scoren waardoor de eindstand 5-2 werd.