1 maart, 00:00
PSV C2 logo
Roda JC C2 logo

Goede overwinning PSV C2 door drie goals Kamara
    Nabiu Kamara werd de matchwinner bij PSV C2. Het team leverde een prima prestatie tegen de gasten uit Kerkrade. Roda JC werd met 3-0 verslagen door drie doelpunten van Nabiu Kamara. Waar de wind bij de meeste wedstrijden een spelbreker was, bleek het bij de C2 een handige hulp. Al na een paar minuten kwam PSV op voorsprong toen Nabiu Kamara een voorzet wilde geven. De bal draaide echter het doel in en betekende een vroege voorsprong voor PSV. Nog voor rust kopte Kamara PSV naar een 2-0 voorsprong na een voorzet van de andere Kamara, Sherry Kindo Kamara. Uiteindelijk werd het ook nog 3-0 toen wederom een bal van de voet van Nabiu Kamara, die als voorzet bedoeld was, het doel in verdween. Door de overwinning heeft PSV weer goede zaken gedaan voor de ranglijst. Feyenoord C2, de tegenstander van aanstaande dinsdag, is tot nu toe het enige team dat alle wedstrijden wist te winnen.