1 maart, 00:00
De Graafschap A1 logo
PSV A1 logo

Domper voor PSV A1
    Al binnen een paar minuten spelen op het koude, winderig sportcomplex van De Graafschap, De Bezelhorst, keek PSV al tegen een achterstand aan. Spits Luuk de Jong had de thuisploeg op een 1-0 voorsprong gebracht. Via een makkelijk gekregen strafschop, benut door Lars Hutten, kwam PSV weer op gelijke hoogte. In de tweede helft was het invaller Nasser El Khayati die PSV op voorsprong bracht. De doelpuntenmaker kreeg even later voor een vermeende schwalbe op het middenveld, hij werd toch echt getackeld door de tegenstander, de tweede gele kaart en mocht zodoende het veld verlaten. De niet al te best leidende scheidsrechter gaf daarna in de laatste minuut van de blessuretijd ook nog een strafschop aan De Graafschap. Doelman Jeroen Zoet stopte de bal in eerste instantie, maar Luuk de Jong reageerde het attentste, waardoor de middag eindigde in een domper. PSV blijft door de puntendeling op een achtste plaats staan.