1 februari, 14:30
Jong PSV Vrouwen logo
Beloften ADO Den Haag logo

Jong PSV Vrouwen vergeet te scoren tegen ADO Den Haag

Op jacht naar de koppositie in de competitie speelde Jong PSV Vrouwen hun eerste competitieduel na de winterstop op de Herdgang tegen Jong ADO Den Haag. De uitwedstrijd bij ADO hadden de meiden van trainster na een bloestollend duel in de laatste seconden gewonnen.

PSV meiden domineren eerste helft
    Gedurende de hele eerste helft had PSV het intiatief in de wedstrijd en drong het de meiden van ADO terug op eigen helft. Isa van der Linde had de pech dat een inzet van dichtbij op de paal belandde en mooie vrije trap van Senna Koeleman kon nog net door de Haagse doelvrouwe tot corner worden verwerkt. Aan de andere kan van het veld  liet de PSV verdediging weinig tot niets toe, waardoor de rust met een 0-0 stand bereikt werd.

Lesje efficiëncy in tweede helft

Kort na rust kwam PSV ondanks het overwicht op achterstand. De meiden hadden dat aan zichzelf te wijten door onnodig balverlies te lijden in de eigen zestien. Tijdens de periode daarna creërden de Eindhovensen kans op kans, maar liet de afronding het telkens afweten. ADO maakte daarentegen optimaal gebruik van de spaarzame kansen die het kreeg, door een vrije trap listig langs de PSV muur binnen te schieten: 0-2. Ook daarna probeerde PSV nog alles om een doelpunt te forceren, maar bleef de Haagse verdediging overeind en zo nam ADO na het eindsignaal de drie punten mee terug naar de Hofstad.

Uitlsag Jong PSV Vrouwen - Jong ADO Den Haag Vrouwen 0-2