7-0
1 februari, 00:00
PSV D2 logo
JVOZ D2 logo

De eerste aanval, na 45 seconden, leverde PSV direct een doelpunt op. Een steekbal van Mohamed op Jeremy werd door laatstgenoemde ingeschoten 1-0. PSV ging goed door en hield JVOZ onder druk. Dit leverde enkele mogelijkheden op die niet werden benut. JVOZ kreeg in de 17e minuut een uitgelezen mogelijkheid op de gelijkmaker. Een aanvaller van JVOZ kwam volledig vrij voor het doel van PSV. Zijn inzet werd echter door Robin met een sublieme redding teniet gedaan. PSV zette nog meer druk naar voren en in de 19e minuut schoot Jeremy vanaf 20 meter tegen de lat. In de rebound schoot Jur over. Enkele minuten later was er een mooie combinatie tussen Jur, Mohamed en Jeremy. De inzet werd door de keeper van JVOZ gekeerd. In de 24e minuut breidde PSV de voorsprong dan toch wel uit. Een vrije trap van Amin van buiten het zestienmetergebied werd door hem hard ingeschoten, 2-0. Twee minuten later was het Heritier die doel trof. Van net buiten de 16 schoot hij de bal via de onderkant van de lat binnen 3-0. Eén minuut voor rust werd het nog 4-0. Een mooie aanval, opgezet door Jur, werd uiteindelijk door Heritier ingetikt.

PSV begon sterk aan de tweede helft. In de 37e minuut leverde dit wederom een doelpunt op na een diepe bal van Nigel op Heritier. Heritier omspeelde een speler van JVOZ en gaf een steekbal op Genrich. Genrich omspeelde de keeper en schoot op doel. Jur gaf de bal het laatste zetje, 5-0. Na dit doelpunt speelde PSV een fase heel goed voetbal. Er werd in een hoog tempo gevoetbald en er waren diverse mooie combinaties. In deze fase van de wedstrijd kwam JVOZ er nauwelijks aan te pas. In de 43e minuut leidde een mooie combinatie via diverse spelers tot het volgende doelpunt. De assist was van Nigel die de bal breed op Amin speelde. Amin schoot de bal in de verre hoek binnen 6-0. PSV zette JVOZ nu volledig vast. Dit leverde in de 51e minuut wederom een doelpunt op. Een verkeerde uittrap van de keeper van JVOZ kwam in de voeten van Jeremy. Met een schot hoog in het doel tekende hij de 7-0 aan. Enkele minuten later kreeg JVOZ nog een goede mogelijkheid om te scoren. Het schot ging echter net naast. De eindstand was dan ook 7-0.

Verhoeven ( Strijbosch), Tielemans, Lonwijk (Nassoh), De Schutter (Antonisse), Verschut (J. Munsters), N. Munsters, Doudah, Nassoh (Verschut), Sillé (Clabbers), Antonisse (Sillé), Bora Deyonge.