PSV D1 - OJC Rosmalen D1

 1. zaterdag 1 februari 00:00

  De Uitslag


 2. Score-verloop:
  2.) 0-1
  7.) 1-1: Yorbe Vertessen
  9.) 2-1: Yorbe Vertessen (assist: Dennis Vos)
  21.) 2-2
  22.) 2-3
  rust
  33.) 3-3: Damian Timan
  34.) 3-4
  39.) 4-4: Mohamed Ihattaren
  43.) 5-4: Yorbe Vertessen (assist: Dennis Vos)
  55.) 6-4: Yorbe Vertessen
  58.) 7-4: Stijn van der Put (assist: Beslan Sagov)
  60.) 8-4: Mohamed Ihattaren (assist: Dennis Vos)

  Wedstrijdverslag:
  Vandaag startte PSV niet met de bekende opstelling tegen laagvlieger OJC uit Rosmalen. In dit geval stonden sommige PSV-ers in de eerste helft niet op hun favoriete en gebruikelijke stek. Het werd uiteindelijk een leuke en doelpuntrijke wedstrijd.
  PSV begon wat onwennig, maar speelde niet slecht in deze opstelling. Toch nam OJC al heel vroeg in de wedstrijd brutaal de leiding na een hoekschop. PSV zette binnen 10 minuten orde op zaken. Maar, PSV drukte vervolgens niet door. OJC daarentegen speelde fris van de lever, met lef en had vandaag ook een geluksdag waarin veel zo niet alles lukte. Elke doelpoging van OJC vloog tegen het net. En dus stond OJC met de rust heel verrassend op voorsprong.
  Na rust stond elke PSV-er weer op zijn eigen plaats. PSV gaf nu plankgas. OJC mocht nog een keer op voorsprong komen en aan een stuntje ruiken. Daarna was het een en al PSV dat de klok sloeg. PSV maakte wederom gelijk om vervolgens heel gedecideerd en relatief simpel naar een ruime score uit te lopen. Maar, voor een enkel ogenblik liet OJC uit Rosmalen PSV eventjes schikken. Gelukkig maar een heel klein momentje. Volgende week staat een uitwedstrijd in Venlo tegen de plaatselijke subtopper op het programma. Daar kan PSV weer een stap dichter bij een kampioenschap zetten.


  1.) Victor Camps
  2.) Stijn van der Put
  3.) Mees Kreekels
  4.) Jochem van Dijk
  5.) Lars Koolen
  6.) Dani Mathieu
  7.) Shurandy Sambo
  8.) Dennis Vos (capt.)
  9.) Damian Timan
  10.) Yorbe Vertessen
  11.) Mohamed Ihattaren
  Reserves:
  12.) Mathijs Bel
  13.) Beslan Sagov

  C2:
  Jurre Schaafsma

  blessure: Thijs Martens