FC Utrecht A1 logo
  1. Penalties: 4 - 5

2. Wedstrijdverslag

De week van de waarheid was het. En vandaag moest de bekroning worden om die week geslaagd te maken. Het is een ietwat sombere druilerige donkere dag. Zo’n dag van net niet. En zo is het ook vandaag. Allemaal net niet. Te weinig felheid, geen werklust, verkeerde keuzes, niet opletten en zo kan ik nog wel even doorgaan. Oh ja geen scherpte niet te vergeten.
    Al binnen de minuut is er een kans om op voorsprong te komen maar helaas, net niet. We zijn meer aan de bal en de kansen komen net niet. En dan is er een mooie aanval over links, echt een goeie aanval, en de kans die we krijgen net niet. Na 20 minuten krijgt Utrecht een vrije trap na een net niet overtreding van ons en de bal wordt voor de goal geschoten en onze verdediging, ja ook hier net niet. Een kopbal is t gevolg en de stand is 0 - 1. We blijven proberen en een paar minuten later krijgen we een corner te nemen. Kenneth geeft de bal scherp voor en de keeper van Utrecht, jawel hoor, net niet. Het is gelijk direct uit de corner. Weer hoop en we gaan ervoor. Dan na een kleine 40 minuten krijgt Utrecht op dezelfde plek als daar straks een vrije trap. de bal komt opnieuw voor onze goal en net niet voor onze verdediging. Utrecht staat op een 1 - 2 voorsprong. Rust.
    De puntjes op de i en we gaan voor het tweede deel. Na een kleine tien minuten geeft Kenneth een corner voor en Jordy kopt steenhard de gelijkmaker binnen. erop en erover dan maar.
    Maar zoals gezegd net niet vandaag. Er komen nog wel kansen voor ons en ook Utrecht krijgt nog mogelijkheden maar ook deze worden niet benut.
    Omdat het een bekerwedstrijd is komen er meteen strafschoppen en helaas is vandaag onze jarige niet de gelukkige.
    Utrecht wint de reeks met 4 – 5 en zij gaan door naar de kwartfinale. Jammer mannen maar vandaag ........
    Rust goed uit en morgen op tijd op airport met de gevulde tas voor vertrek naar Italië. En dan is het hoe langer we weg blijven hoe beter het resultaat is.
    Maar we weten allemaal dat ook het donkerste uur maar zestig minuten duurt.