2-4
1 februari, 00:00
MVV Maastricht U12 logo

Om 7.15 uur vertrokken we naar Maastricht, waar de koploper op ons wachtten. We beschikten over een volledig fitte selectie, alleen Joris mocht met de E-jeugd meedoen.
    De eerste helft ging gelijk op. Er waren weinig gevaarlijke momenten aan beide kanten. Vijf minuten voor tijd kregen we een corner en het was Milan die wist te profiteren. Hij schoot de bal van dichtbij beheerst binnen. 0-1. Drie minuten later was het alweer 1-1. MVV nam een vrije trap snel en daardoor stonden we niet goed.
    In de tweede helft kwamen we op voorsprong via een vrije trap van Mylian. MVV verwachtte een voorzet maar hij ging ineens binnen. 1-2. We werden sterker. Even later kwam Martijn op rechts door. Hij gaf voor en Mylian kopte prachtig binnen. 1-3. Een mooie tussenstand tegen de koploper.
    We wisten dat we het in de derde helft zwaar zouden krijgen. Na vijf minuten spelen was het dan ook 2-3 uit een corner. We kwamen onder druk te staan maar we hielden stand. Twee minuten voor tijd scoorde Joep zelfs nog de 2-4. De wedstrijd was gespeeld.
    We hebben vandaag in de regen op een slecht veld gespeeld. We hebben onze mouwen opgestroopt en laten zien dat we beter kunnen voetballen dan MVV. Volgende week spelen we thuis tegen Helmond Sport.