PSV Stadiontour

PSV Stadiontour

Met de PSV Stadiontour breng je een bezoek aan het veld, de spelerstunnel en de kleedkamers! Ook kom je op bijzondere plaatsen zoals het Perscentrum, de Bestuursloge en de Sponsoretage. De gids vertelt je leuke anekdotes en wetenswaardigheden over PSV. Inclusief museumbezoek en souvenir een exclusieve PSV Stadiontour lanyard.

Bestel nu

Meer dan honderd jaar historie in een inmiddels hypermodern stadion, nog altijd gevestigd op de plek waar het ooit begon: de Frederiklaan in Eindhoven. Ontdek bijzondere plaatsen van het Philips Stadion en laat je daarna verrassen door de rijke historie van PSV met een bezoek aan het PSV Museum. Het kaartje voor het PSV Museum is inbegrepen in de stadiontour.

Boek een PSV Stadiontour

Aanvullende informatie

Nieuw bij PSV Stadiontour, de Matchday Tour!

Tijdens de PSV Matchday tour zie je het Philips Stadion in voorbereiding op een wedstrijd! Je bezoekt de sponsoretage, het veld en natuurlijk het kleedkamergebied waar alles al is klaargezet voor de spelers. De gids vertelt je leuke anekdotes en wetenswaardigheden over PSV. Inclusief museumbezoek en officiële PSV sjaal.De Matchday tour vindt plaats voorafgaand aan de volgende wedstrijden:

  • Zaterdag 16 september: PSV - NEC
    . Aanvang tour: 14. 00 uur.
  • Zaterdag 21 oktober: PSV - Fortuna Sittard

    . Aanvang tour: 13.00 uur

De PSV Stadiontour is te reserveren van maandag t/m zaterdag op basis van de beschikbaarheid van het stadion en de gidsen. Op zon- en feestdagen is een tour helaas niet mogelijk.

Let op: Donderdag 7 september is het PSV Museum gesloten ivm een evemenement in het stadion.

Reguliere Stadiontour Prijs incl. bezoek PSV Museum Ledenprijs*
Volwassenen € 17,50- € 15,75
Kind 4 t/m 14 jaar € 15,- € 13,50
Kind 0 t/m 3 jaar Gratis Gratis
Matchday Tour Prijs
Volwassenen € 29,50
Kinderen € 26,-

*Ben je lid van de PSV FANclub of de Supportersvereniging PSV? Log tijdens het bestelproces in met je Mijn PSV-account, de korting wordt dan automatisch verrekend.  .

Wilt u een stadiontour boeken met een groep van 15 personen of meer. Neem dan contact op via het aanvraagformulier voor groepen of via groepstour@psv.nl. De prijs voor een groepstour bedraagt € 15,- per persoon.

Bezoekers aan de PSV Stadiontour kunnen gratis parkeren in Parking Philips Stadion. Trek bij de slagboom een inrijkaartje, waardoor de slagboom open gaat. Vergeet niet om een uitrijkaart te vragen bij de kassa van de PSV FANstore, dan kun je gratis uitrijden. 

Let op: bij deelname aan de PSV Stadiontour op een wedstrijddag, kunnen wij je geen parkeergelegenheid bieden.

Korting voor leden
Ben je lid van de PSV FANclub? Dan heb je recht op 5% korting. Log tijdens het bestelproces in met je lidmaatschapsnummer, dan wordt de korting automatisch verrekend.

Boek nu je stadiontour

Stadiontour

PSV Stadiontour

Hele jaar
per persoon
Vanaf
€ 13,50

Stadiontour

PSV Matchday tour

Geselecteerde wedstrijddagen
per persoon
Vanaf
€ 26

Meer informatie?

neem dan Contact met ons op of kijk bij de Veelgestelde vragen.