PSV Bavaria Brouwerijtour

PSV Bavaria Brouwerijtour

Het leukste dagje uit voor voetbal- en bierliefhebbers! Deze tour combineert een bezoek aan het Philips Stadion met een rondleiding en diner bij Bavaria.

Stadion en Biertour

De PSV Bavaria Brouwerijtour begint met een ontvangst in eetcafé De Verlenging met koffie en een Brabants worstenbroodje, waarna je de PSV Stadiontour volgt. Nadat je alles hebt geleerd over het Philips Stadion, vertrek je op eigen gelegenheid naar de Bavaria Brouwerij in Lieshout. Tijdens de uitgebreide Biertour kom je alles te weten over Bavaria en het brouwproces. Uiteraard is er na de tour ook tijd voor een lekker glas bier en bitterballen in het Bavaria Brouwerijcafé!

Een heerlijk diner

Je sluit de dag af met een heerlijk diner in het Bavaria Brouwerijcafé, waar je geniet van het keuzemenu dat bestaat uit drie gangen. Tenslotte krijg je ook nog een passend geschenk mee voor thuis! Een perfect programma voor een dagje met familie, vrienden, collega’s of zakenrelaties. Succes verzekerd!

PSV Bavaria Brouwerijtour

Veelgestelde vragen

13.45 uur Ontvangst in eetcafé De Verlenging met koffie/thee en een Brabants worstenbroodje
14.00 uur Start PSV Stadiontour en bezoek aan PSV Museum
15.30 uur Terugkomst in eetcafé De Verlenging
16.00 uur Vertrek naar Bavaria Brouwerijcafé (eigen gelegenheid)
16.30 uur Ontvangst in het Bavaria Brouwerijcafé
19.00 uur Aanvang driegangen diner

* Van dinsdag t/m vrijdag. Op zaterdagen start het programma één uur eerder, dus om 12.45 uur. 

Het arrangement is exclusief vervoer van het Philips Stadion naar het Bavaria Brouwerij Café in Lieshout is. Deelnemers die jonger zijn dan 18 jaar krijgen geen alcohol. De PSV Bavaria Tour is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn, want er wordt behoorlijk veel gelopen. Drankjes bij de optionele borrel en bij het diner zijn niet inclusief.

De wijze van betaling is in overleg met Bavaria Brouwerij Café.
Een reservering voor de PSV Bavaria Brouwerijtour kan worden ingediend via het formulier op onze website. Binnen enkele werkdagen ontvang je van het Bavaria Brouwerij Café een bericht. Het is ook mogelijk om te reserveren via telefoonnummer 0499-425585.
Ja, je dient altijd een reservering te maken.
De PSV Bavaria Brouwerijtour kost € 65,- per persoon bij een gezelschap vanaf minimaal vijftien personen.
Het boeken van een PSV Bavaria Brouwerijtour is mogelijk op dinsdag tot en met zaterdag, met uitzondering van feestdagen, wedstrijd- en evenementdagen.
Een PSV Bavaria Brouwerijtour duurt ongeveer zeven uur.

Vraag je tour hier aan

Meer informatie?

neem dan Contact met ons op of kijk bij de Veelgestelde vragen.