FC PSV FUNPark

FC PSV FUNPark

Op zondag 22 mei aanstaande wordt de grasmat van het Philips Stadion omgebouwd tot outdoor speelparadijs. Leden van FC PSV O11 kunnen zich die dag uitleven op de verschillende opblaasattracties en voetballen op het veld.

Bestel nu

Jezelf uitleven op springkussens en stormbanen of een balletje trappen op de heilige grasmat van het Philips Stadion? Het kan allemaal tijdens het FC PSV FUNpark op zondag 22 mei!

Het FC PSV FUNpark is exclusief voor leden van FC PSV geboren tussen 1 juli 2011 en 30 juni 2015. Zij kunnen hier een gratis ticket aanvragen. Met dit ticket heeft het lid samen met één volwassene toegang tot het FC PSV FUNpark. Ieder lid heeft de mogelijkheid om één extra ticket bij te bestellen. Een extra ticket kost €12,50. Leden van de Phoxy Club en FC PSV O15 krijgen €2,50 korting.

Let op! Indien je naast het gratis ticket ook een extra betaald ticket wilt bestellen, dien je dat in één bestelling te doen. Het is niet mogelijk om achteraf nog een extra ticket te kopen. Zorg er daarnaast voor dat je bij alle tickets in het winkelmandje bij ‘Eigenaar’ voor het FC PSV O11 lid kiest.

Aanvullende informatie

FC PSV is een fanclub voor PSV-fans van 7 tot 15 jaar. Leden ontvangen magazines, cadeaus, korting in de FANstore en voorrang op wedstrijdtickets. Bovendien worden zij jaarlijks uitgenodigd voor een uniek PSV-evenement. Het FC PSV FUNpark is het evenement voor leden t/m tien jaar. Een lidmaatschap van FC PSV kost €25,00 per seizoen. Nog geen lid? Maak t/m 30 april 2022 gebruik van de half-seizoen prijs van €12,50 tot einde seizoen!

Om je aan te melden voor het FC PSV FUNpark dien je in het bezit te zijn van een Mijn PSV-account. Lees hier hoe je dit account aanmaakt. Lukt het niet met de aanmelding? Neem dan contact op met FC PSV via telefoonnummer 040 – 2505 505, mail naar fc@psv.nl of gebruik de chat op www.fcpsv.nl.

Leden kunnen zich hier aanmelden. Eén ticket geeft toegang voor het lid en één volwassene. Leden hebben de mogelijkheid om één extra ticket bij te bestellen. Een extra ticket kost €12,50. Leden van de Phoxy Club en FC PSV O15 krijgen €2,50 korting. Ieder ticket is geldig voor een kind + één volwassene.

Let op! Je kunt per bestelling maar voor één FC PSV O11 lid een ticket en eventueel één extra ticket voor een vriendje/vriendinnetje/familielid bestellen. Indien je voor meerdere FC PSV O11 leden een ticket wilt bestellen, moet je deze apart bestellen door opnieuw in te loggen.

1. Klik op bestel nu

2. Log rechtsboven in met je Mijn PSV-account of maak deze aan indien je nog geen account hebt
Lees hier alle informatie over het aanmaken van een Mijn PSV-account

3. Kies een tijdstip

4. Klik op ‘Bevestig selectie’

5. Voeg één gratis ‘FC PSV FUNpark – Lid FC PSV O11 (gratis ticket)’ ticket toe (dit is geldig voor het lid en één volwassene)

6. Indien je ook een extra ticket wilt bestellen, selecteer dan één van onderstaande tickets

a. FC PSV FUNpark – Extra ticket lid Phoxy Club/FC PSV O15 à indien het vriendje/vriendinnetje/familielid dat je meeneemt lid is van de PSV FANclub

b. FC PSV FUNpark – Extra ticket niet-lid à indien het vriendje/vriendinnetje/familielid dat je meeneemt niet lid is van de PSV FANclub

7. Klik op ‘Bevestig’

8. Klik op ‘Verdergaan met bestelling’

9. Zorg ervoor dat je bij alle tickets bij 'Eigenaar' kiest voor het FC PSV O11 lid

10. Vul indien nodig de gevraagde gegevens voor het extra ticket in

11. Je dient akkoord te gaan met de algemene voorwaarden

12. Klik vervolgens op ‘Afrekenen’ of ‘Afronden gratis bestelling’

13. Voldoe indien nodig de betaling voor het extra ticket

14. Je bestelling is afgerond en je ontvangt binnen enkele minuten je bevestiging via de mail

FUNpark

FC PSV FUNpark

Zondag 22 mei 2022
per persoon
Vanaf
€ 0

Meer informatie?

neem dan Contact met ons op of kijk bij de Veelgestelde vragen.