Trainingsmodule
Trainingsmodule
Train 10 weken op PSV Campus De Herdgang, daar waar onze talenten groot zijn geworden. Ervaar hoe het is om als jeugdspeler opgeleid te worden bij PSV volgens de trainingsmethode van de jeugdopleiding. Speciaal voor de fanatieke voetballer.
Vanaf
€ 279
Keepersmodule
Keepersmodule
Ervaar hoe het is om als keeper opgeleid te worden volgens de trainingsmethodieken van PSV. Een unieke ervaring vol met keepersoefeningen die de jeugdkeepers van PSV ook krijgen. Speciaal voor de fanatieke keeper!
Vanaf
€ 199
Individuele trainingen
Individuele trainingen
In een groep van maximaal vier spelers train je zes weken met een PSV Soccer School trainer aan de slag om een nóg betere voetballer te worden. Dankzij de kleine groep heeft de trainer extra veel individuele aandacht voor de deelnemers.
Vanaf
€ 199
Talentendag
Talentendag
Laat je zien aan de scouts van PSV tijdens de PSV Soccer School Talentendag! Tijdens een techniektraining en daaropvolgend 5 tegen 5 toernooi kunnen voetballers laten zien wat ze in hun mars hebben. Het programma wordt begeleid door gecertificeerde PSV Soccer School trainers, daarnaast zijn er de gehele dag scouts van PSV aanwezig om het talent in de gaten te houden.
Vanaf
€ 25
Dagclinics
Dagclinics
Train één dag op PSV Campus De Herdgang volgens de trainingsmethoden van PSV, daar waar onze talenten groot zijn geworden. Een unieke en onvergetelijke ervaring voor iedere jonge voetballer! Er zijn speciale clinics voor jongens, meiden en keepers.
Vanaf
€ 99
Zomer Driedaagse
Zomer Driedaagse
Train tijdens de zomervakantie drie dagen op PSV Campus De Herdgang. Daarnaast krijgen de deelnemers een rondleiding door het Philips Stadion en bezoeken zij het PSV Museum.
Vanaf
€ 199
Minivoetbal
Minivoetbal
Voor de allerjongsten (2 t/m 5 jaar) biedt de Soccer School een PSV-ervaring! Een voetballend speelconcept ontwikkeld voor kinderen in deze leeftijdscategorieën. Centraal staat het ontwikkelen van de motoriek.
Vanaf
€ 165
Vijfweekse
Vijfweekse
Met de PSV Soccer School Vijfweekse bereid jij je als een prof voor op het nieuwe voetbalseizoen! Spelers van 6 tot en met 14 jaar worden gedurende 5 weken met verschillende vaardigheden voorbereid om fit aan het nieuwe seizoen te beginnen.
Vanaf
€ 119

Toon alle activiteiten

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op of kijk bij de veelgestelde vragen.