Zomer Driedaagse
Zomer Driedaagse
De PSV Soccer School driedaagse is in de zomervakantie drie dagen trainen op PSV Campus De Herdgang. Maar dat niet alleen! Je bezoekt ook het Philips Stadion, krijgt hier een rondleiding en kan in het PSV museum de grootste prijzen uit de clubhistorie bewonderen. Alles om jouw profervaring compleet te maken!
Vanaf
€ 209
Lees meer
Dagclinics
Dagclinics
Train één dag op PSV Campus De Herdgang volgens de trainingsmethoden van PSV, daar waar onze talenten groot zijn geworden. Een unieke en onvergetelijke ervaring voor iedere jonge voetballer! Er zijn speciale clinics voor jongens, meiden en keepers.
Vanaf
€ 175
Lees meer
Voetjebal
Voetjebal
Voor de allerjongsten (2, 3 en 4-5 jarigen) biedt de Soccer School een PSV-ervaring! Voetjebal heeft een speciaal voetballend speelconcept ontwikkeld voor kinderen in deze leeftijdscategorieën. Centraal staat het ontwikkelen van de motoriek van de jeugdige deelnemer. De nadruk ligt uiteraard op spel en plezier.
Vanaf
€ 219
Lees meer
Trainingsmodule
Trainingsmodule
Train 10 weken op PSV Campus De Herdgang, daar waar onze talenten groot zijn geworden! Ervaar hoe het is om als jeugdspeler opgeleid te worden bij PSV volgens de trainingsmethoden van PSV. Speciaal voor de fanatieke voetballer!
Vanaf
€ 269
Lees meer
Indoor Clinics
Indoor Clinics
De deelnemers maken kennis met de specifieke visie, trainingsmethodieken en coaching van de PSV Jeugdopleiding. Maar omdat het de winterperiode betreft train je, net zoals de jeugdspelers van PSV, overdekt. De andere ondergrond vraagt een andere techniek en precies dat zullen de trainers jou bijbrengen.
Vanaf
€ 299
Lees meer
Esports Clinics
Esports Clinics
Verbeter je skills onder leiding van PSV Esporters Romal, Ali Riza en Yusuf. Een ochtend of middag gameplezier in de PSV Esports Room in het Philips Stadion, inclusief een Esports-shirt, -gymsack en -bidon.
Vanaf
€ 249
Lees meer

Toon alle activiteiten

Vragen?

Heb je nog vragen of zijn er onduidelijkheden,

neem dan contact met ons op of kijk bij de Veelgestelde vragen.