Vraag gratis een PSV Club Card aan!


Met een PSV Club Card heb je altijd de mogelijkheid om kaarten te kopen voor wedstrijden van PSV. Uiteraard op basis van beschikbaarheid. Een PSV Club Card is gratis.

Club Card aanvraag via iDIN
Om direct online een PSV Club Card aan te kunnen vragen, moet je eerst een via iDIN geverifieerd account hebben. iDIN is beschikbaar voor iedereen met online en mobiel bankieren. Als je al een relatienummer hebt, kun je na het inloggen bij je gegevens zien of je account al via iDIN geverifieerd is.

Als dit niet het geval is, dan kan je de verificatie starten. Meer uitleg over de verificatie via iDIN vind je hier. Als het account geverifieerd is, dan kun je de PSV Club Card aanvragen.

Vraag direct online je PSV Club Card aan
Direct online te gebruiken
Verifiëer snel met iDIN
Nederlands rekeningnummer met online bankieren

Waarom een PSV Club Card?
Voor veel thuiswedstrijden van PSV heb je een PSV Club Card nodig om kaarten te kopen. Er gelden dan verkoopvoorwaarden waarbij het aantal kaarten per persoon gelimiteerd is. Het is dan bijvoorbeeld mogelijk om twee kaarten te kopen per Club Card. Met de PSV Club Card kun je terecht op PSV.nl/tickets of bij het loket van PSV Kaartverkoop, ingang 11 van het Philips Stadion.

PSV Club Card in combinatie met lidmaatschap
Indien je lid bent van FC PSVPhoxy Club of de Supportersvereniging PSV beschik je automatisch over een PSV Club Card en geniet je van meer voordelen. Een Seizoen Club Card is ook een Club Card en kan ook gebruikt worden om (extra) kaarten aan te schaffen.

Buitenlandse adressen en kinderen
Heb je géén Nederlands bankrekeningnummer op je eigen naam, vraag je PSV Club Card aan zonder iDIN.