Vraag gratis een PSV Club Card aan!

Met een PSV Club Card heb je altijd de mogelijkheid om kaarten te kopen voor wedstrijden van PSV. Uiteraard op basis van beschikbaarheid. Een PSV Club Card is gratis en vijf jaar geldig.

10 werkdagen
Het verwerken van de aanvraag voor een PSV Club Card duurt ongeveer 10 werkdagen. Je ontvang jouw PSV Club Card per post. Voor vragen kun je contact opnemen met PSV Kaartverkoop.

Wil je het formulier liever per post versturen? Je kunt het formulier hier downloaden, uitprinten en vervolgens per post versturen naar onderstaand adres.

PSV Kaartverkoop
Antwoordnummer 10581
5600 WB Eindhoven

Waarom een PSV Club Card?
Voor veel thuiswedstrijden van PSV heb je een PSV Club Card nodig om kaarten te kopen. Er gelden dan verkoopvoorwaarden waarbij het aantal kaarten per persoon gelimiteerd is. Het is dan bijvoorbeeld mogelijk om twee kaarten te kopen per Club Card. Met de PSV Club Card kun je terecht op PSV.nl/tickets of bij het loket van PSV Kaartverkoop, ingang 11 van het Philips Stadion. Je ontvangt de PSV Club Card binnen tien werkdagen nadat wij je aanvraag hebben ontvangen.

PSV Club Card in combinatie met lidmaatschap
Indien je lid bent van FC PSVPhoxy Club of de Supportersvereniging PSV beschik je automatisch over een PSV Club Card en geniet je van meer voordelen. Een Seizoen Club Card is ook een Club Card en kan ook gebruikt worden om (extra) kaarten aan te schaffen.