PSV Campus De Herdgang

PSV Campus De Herdgang, het sportcomplex van PSV, ligt aan de rand van Eindhoven in een bosrijke omgeving. Het complex dat in 2019 grondig is gerenoveerd en is vernieuwd, telt verschillende voetbalvelden, zowel kunstgras als natuurlijk gras. Daarnaast beschikt de campus over de meest moderne trainingsfaciliteiten op het gebid van fitness en op mentaal gebied.

PSV First Team, PSV Academy
PSV Campus De Herdgang ligt nauwelijks vijf kilometer ten noorden van het Philips Stadion. Het complex is opgedeeld in twee gedeelten: PSV First Team, waar het eerste elftal bijeenkomt en traint en PSV Academy. Daar vind je de thuisbasis van de jeugdteams en PSV Vrouwen.

Bijwonen training PSV-selectie
De mogelijkheid bestaat om een bezoek aan een training van de PSV-selectie te brengen. De PSV-selectie heeft gedurende het jaar een aantal open trainingen. Het schema wordt wekelijks bekend gemaakt. Houd PSV.nl/agenda dus goed in de gaten als je op een specifieke dag naar een training wilt komen kijken. Het schema is iedere week anders, afhankelijk van het programma van de selectie. De open trainingen van PSV zijn vrij toegankelijk, bovendien is er volop gratis parkeergelegenheid. Buiten de besloten trainingen om is iedereen van harte welkom op De Herdgang.

Grand Café De Herdgang
Voor een hapje en een drankje kan men op de PSV Campus terecht in Grand Café De Herdgang. Deze is gelegen aan op terrein van PSV Academy aan het hoofdveld en biedt vanaf het terras een prachtig uitzicht over de trainingsvelden van PSV. Tijdens trainingsdagen van de PSV-selectie kan men terecht in de kantine bij PSV First Team. Deze ligt op slechts enkele meters van het veld waar de spelers de training afwerken en beschikt over een ruim terras. Publiekskantine De Herdgang is op dagen dat de A-selectie traint geopend van 9.30 uur tot 16.00 uur.

Bezoekadres (profsectie):
Oirschotsedijk 12 (bereikbaar via Achtseweg Zuid)
5651 GC Eindhoven

Bezoekadres (jeugdsectie):
Oirschotsedijk 12a (bereikbaar via Achtseweg Zuid)
5651 GC Eindhoven

Grand Café De Herdgang op het terrein van PSV Academy Grand Café De Herdgang op het terrein van PSV Academy