PSV Campus De Herdgang

PSV Campus De Herdgang, het sportcomplex van PSV, ligt aan de rand van Eindhoven in een bosrijke omgeving. Het complex dat in 2019 grondig is gerenoveerd en is vernieuwd, telt verschillende voetbalvelden, zowel kunstgras als natuurlijk gras. Daarnaast beschikt de campus over de meest moderne trainingsfaciliteiten op het gebid van fitness en op mentaal gebied.

PSV First Team, PSV Academy
PSV Campus De Herdgang ligt nauwelijks vijf kilometer ten noorden van het Philips Stadion. Het complex is opgedeeld in twee gedeelten: PSV First Team, waar het eerste elftal bijeenkomt en traint en PSV Academy. Daar vind je de thuisbasis van de jeugdteams en PSV Vrouwen.

Bijwonen training PSV-selectie
PSV streeft ernaar om één keer per week een training te organiseren waarbij je kunt komen kijken. Als er een open training wordt georganiseerd, communiceren we dat op PSV.nl. De trainingen van Jong PSV, PSV Vrouwen en de jeugdteams zijn over het algemeen vrij te bezoeken. Die vinden plaats op PSV Academy.

PSV Campus de Herdgang vanuit de lucht

Grand Café De Herdgang
Voor een hapje en een drankje kan men op de PSV Campus terecht in Grand Café De Herdgang. Deze is gelegen aan op terrein van PSV Academy aan het hoofdveld en biedt vanaf het terras een prachtig uitzicht over de trainingsvelden van PSV. Tijdens trainingsdagen van de PSV-selectie kan men terecht in de kantine bij PSV First Team. Deze ligt op slechts enkele meters van het veld waar de spelers de training afwerken en beschikt over een ruim terras. Publiekskantine De Herdgang is op dagen dat de A-selectie traint geopend van 9.30 uur tot 16.00 uur.

Bezoekadres (profsectie):
Oirschotsedijk 12 (bereikbaar via Achtseweg Zuid)
5651 GC Eindhoven

Bezoekadres (jeugdsectie):
Oirschotsedijk 12a (bereikbaar via Achtseweg Zuid)
5651 GC Eindhoven

Grand Café De Herdgang op het terrein van PSV Academy Grand Café De Herdgang op het terrein van PSV Academy