PSV Campus De Herdgang

PSV Campus De Herdgang, het sportcomplex van PSV, ligt aan de rand van Eindhoven in een bosrijke omgeving. Het complex dat in 2019 grondig is gerenoveerd en is vernieuwd, telt verschillende voetbalvelden, zowel kunstgras als natuurlijk gras. Daarnaast beschikt de campus over de meest moderne trainingsfaciliteiten op het gebid van fitness en op mentaal gebied.

Bezoek een open training
Wanneer het wedstrijdschema het toelaat, zijn supporters en belangstellenden welkom om een training van zowel de mannen, vrouwen als jeugd bij te wonen. 

Agenda open trainingen
Als er in de agenda staat dat er een ‘Open Training’ gehouden wordt, weet je dat deze toegankelijk is voor publiek. Wij raden aan om de agenda in de gaten te houden als je wilt weten wanneer je een training van PSV wil bezoeken. De agenda voor de eerstvolgende week wordt rond het weekend bekendgemaakt. Deze kan uiteraard wijzigen. Kijk daarom voor vertrek altijd nog even of er een update is geweest.

Eerstvolgende open training(en)

PSV First Team, PSV Academy
PSV Campus De Herdgang ligt nauwelijks vijf kilometer ten noorden van het Philips Stadion. Het complex is opgedeeld in twee gedeelten: PSV First Team, waar het eerste elftal bijeenkomt en traint en PSV Academy. Daar vind je de thuisbasis van de jeugdteams en PSV Vrouwen.

Bijwonen training PSV-selectie
PSV streeft ernaar om één keer per week een training te organiseren waarbij je kunt komen kijken. Als er een open training wordt georganiseerd, communiceren we dat op PSV.nl. De trainingen van Jong PSV, PSV Vrouwen en de jeugdteams zijn over het algemeen vrij te bezoeken. Die vinden plaats op PSV Academy.

Publiekskantine De Herdgang
Voor een hapje en een drankje bij een open training kan men op de PSV Campus terecht in de kantine bij het PSV First Team. Deze ligt op slechts enkele meters van het veld waar de spelers de training afwerken en beschikt over een ruim terras. Publiekskantine De Herdgang is op dagen dat de A-selectie traint geopend van 9.30 uur tot 16.00 uur.

Bezoekadres (PSV First Team):
Oirschotsedijk 12 (bereikbaar via Achtseweg Zuid)
5651 GC Eindhoven
Parkeren doe je op het parkeerterrein P1

PSV Academy vanuit de lucht PSV Academy vanuit de lucht

Bijwonen training Jong PSV, PSV Vrouwen en de jeugdteams
De trainingen van Jong PSV, PSV Vrouwen en de jeugdteams zijn over het algemeen vrij te bezoeken. Die vinden plaats op PSV Academy. Je kunt dan gewoon langs het veld plaatsnemen.

Grand Café De Herdgang
Voor een hapje en een drankje kan je op de PSV Campus terecht in Grand Café De Herdgang. Deze is gelegen aan op terrein van PSV Academy aan het hoofdveld en biedt vanaf het terras een prachtig uitzicht over de trainingsvelden van PSV. Tijdens trainingsdagen van de PSV-selectie kan men terecht in de kantine bij PSV First Team. Deze ligt op slechts enkele meters van het veld waar de spelers de training afwerken en beschikt over een ruim terras. Publiekskantine De Herdgang is op dagen dat de A-selectie traint geopend van 9.30 uur tot 16.00 uur.

Bezoekadres (profsectie):
Oirschotsedijk 12 (bereikbaar via Achtseweg Zuid)
5651 GC Eindhoven

Bezoekadres (jeugdsectie):
Oirschotsedijk 12a (bereikbaar via Achtseweg Zuid)
5651 GC Eindhoven

Grand Café De Herdgang op het terrein van PSV Academy Grand Café De Herdgang op het terrein van PSV Academy