Philips Stadion

Philips Stadion

Het Philips Stadion is de thuisbasis van PSV. Het prachtige, moderne stadion bevindt zich in het centrum van Eindhoven en staat nog steeds op dezelfde plaats als bij de oprichting van de Philips Sport Vereniging in 1913.

Het Philips Stadion geldt als één van de mooiste voetbalstadions van Nederland, onder meer vanwege de tribunes die heel dicht op het veld staan, de voortreffelijke lichtinstallaties en prima faciliteiten voor de pers en voor zakelijke relaties. Op wedstrijddagen biedt het stadion plaats aan 35.000 toeschouwers.

Multifunctioneel
Niet alleen op wedstrijddagen is het stadion het middelpunt van bedrijvigheid, alle dagen van het jaar zijn er nog vele andere bijeenkomsten. Zakelijk, commercieel of plezier: de unieke ambiance van het Philips Stadion vindt u nergens. Congressen, party's, seminars, vergaderingen, presentaties: het stadion heeft vele ruimtes (met of zonder zicht op het veld) waarmee u altijd scóórt.

Faciliteiten voor elke doelgroep
Speciaal voor de jeugd is er een Family Corner, gereserveerd voor kinderen tot en met twaalf jaar en hun begeleiders. Daarnaast is er een Jongerenrang voor supporters tot en met 16 jaar. Op één van de korte zijdes bevinden zich de sfeervakken, op deze vakken is het toegestaan om tijdens de wedstrijd te staan. Uiteraard zijn er ook faciliteiten voor invalide en minder valide bezoekers. Ook voor het bedrijfsleven beschikt het Philips Stadion op wedstrijddagen over uitstekende faciliteiten. Partners en Sponsors van PSV ontvangen hun gasten op de Bestuurs- en Sponsoretage, waar zich dertien loges bevinden. Voor de overige zakelijke relaties, de PSV Businessleden, beschikt het stadion over vier Business Loges, 46 Business Rooms en business seats verspreid over de Business Club, Intelectric Dommel 18 Business Lounge, Sportslounge 1988 en eetcafé De Verlenging.

Méér dan voetbal
In het Philips Stadion is nog veel meer bedrijvigheid dan alleen voetbal. Wat denkt u van drie culinaire concepten: het Brabantse eetcafé De Verlenging, een culinaire hotspot in de Japanse gastronomie, restaurant Ikigai en sinds begin 2022 de Legends Lounge. Ook hebben vele bedrijven gekozen voor het stadion als kantoor of winkelruimte. Waaronder natuurlijk de PSV FANstore, waar supporters terecht kunnen voor de meest uiteenlopende en mooie souvenirs en PSV-artikelen, de Phoxy ClubFC PSV en PSV Kaartverkoop.

Een wereld aan gastvrijheid in het hart van de stad
Een feest. Een netwerkbijeenkomst. Een congres. Een diner. Een dag vol avontuur. Philips Stadion biedt het allemaal. En dat alles op een unieke locatie, in het hart van Eindhoven. Het kan in het Philips Stadion! Kijk voor de mogelijkheden om jouw event in het Philips Stadion te organiseren op www.philipsstadion.nl.