Voorbereiding | PSV begint met jonge selectie aan het nieuwe seizoen

Voorbereiding | PSV begint met jonge selectie aan het nieuwe seizoen
2 min
PSV1

Tijdens de start van de voorbereiding op het nieuwe seizoen is een deel van de selectie om uiteenlopende redenen nog afwezig. Op 3 juli komen de staf, een deel van de A-selectie en een groep jong talent voor het eerst bijeen ter voorbereiding op het seizoen 2023-2024.

Een aantal spelers ontbreekt tijdens de start van de voorbereiding. Xavi Simons, Joey Veerman, Phillipp Mwene, Johan Bakayoko, Walter Benítez en Ibrahim Sangaré sluiten, vanwege hun activiteiten voor de nationale selecties, op 10 juli weer aan. Yorbe Vertessen en Shurandy Sambo waren actief op het EK Onder 21 en voegen zich op 17 juli bij de groep.

Ismael Saibari speelt momenteel op de Afrika Cup of Nations U23 en Armando Obispo en Mauro Júnior revalideren nog van een blessure. Érick Gutiérrez heeft toestemming om een transfer af te ronden en sluit om die reden niet aan. 

Talenten trainen mee
In de voorbereiding krijgt een aantal talenten van PSV Academy de kans om zich te laten zien aan Hoofdcoach Peter Bosz. Tygo Land, Mohamed Nassoh, Tim van den Heuvel, Isaac Babadi, Livano Comenencia, Niek Schiks, Emir Bars, Emmanuel van de Blaak, Jason van Duiven, Jeremy Antonisse en Enzo Geerts mogen zich in de beginfase van het seizoen bewijzen. 

Open training
PSV 1 werkt in deze samenstelling dinsdag 4 juli om 15.00 uur een open training af op PSV Campus De Herdgang. Iedereen is dan welkom om de A-selectie aan het werk te zien.