Voorbereiding | Programma start 2022-2023 bekend

Artikel
Voorbereiding | Programma start 2022-2023 bekend

PSV start op maandag 20 juni met de voorbereiding op seizoen 2022-2023. Hoofdcoach Ruud van Nistelrooij traint op die dag voor het eerst met zijn selectie op PSV Campus De Herdgang. Op maandag 4 juli vertrekt het team op trainingskamp naar Duitsland.

Opnieuw naar Klosterpforte
PSV belegt deze zomer opnieuw een trainingskamp in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen. Net als de afgelopen twee seizoenen bereidt de A-selectie zich op sportcomplex Klosterpforte voor op de start van het seizoen. Spelers en staf verblijven er van maandag 4 t/m zondag 10 juli. Op 9 juli speelt PSV een oefenwedstrijd tegen Arminia Bielefeld. Die wedstrijd begint om 15.30 uur en wordt gespeeld in het Heidewaldstadion. 

Oefenduels in het Philips Stadion 
Vervolgens speelt PSV drie oefenduels in het Philips Stadion. Op zaterdag 16 juli, aansluitend op de PSV FANdag, speelt PSV tegen Champions League-halve finalist Villarreal (tijdstip volgt). De Lichtstadderby tegen FC Eindhoven wordt dit jaar op 19 juli gespeeld en begint om 19.00 uur. Tot slot oefent PSV op zaterdag 23 juli om 18.00 uur tegen Real Betis, de club waar oud-PSV’er Andrés Guardado nu speelt. Info over de kaartverkoop voor deze wedstrijden volgt eind juni.

20 juni eerste training A-selectie PSV Campus De Herdgang
4 juli start trainingskamp Sportcomplex Klosterpforte
9 juli Arminia Bielefeld - PSV Heidewaldstadion
10 juli einde trainingskamp terugkeer naar Eindhoven
16 juli PSV FANdag, aansluitend PSV - Villarreal Philips Stadion
19 juli PSV - FC Eindhoven Philips Stadion
23 juli PSV - Real Betis Philips Stadion
2/3 augustus Derde voorronde UEFA Champions League Locatie volgt
5/6/7 augustus start Eredivisie Locatie volgt

Info eerste training 
De eerste training van PSV begint rond 14.30 uur en is door supporters en belangstellenden bij te wonen. We raden iedereen aan om kort voor vertrek naar de trainingsvelden van PSV nog even op PSV.nl te kijken of er wijzigingen in het schema zijn. Mocht er niets gemeld zijn, kun je ervan uitgaan dat de training om 14.30 uur begint.