Van der Moot verhuurd aan FC Utrecht

Artikel
Van der Moot verhuurd aan FC Utrecht

Jeugdspeler Dani van der Moot (19) vertrekt voor één jaar naar FC Utrecht. De verliezend bekerfinalist huurt de aanvaller uit Zaandam komend seizoen van PSV. Van der Moot, wiens verbintenis in Eindhoven nog tot 30 juni aanstaande loopt, verlengt tevens eerdaags zijn contract tot medio 2018 bij PSV en sluit in de Domstad aan bij de selectie van Jong FC Utrecht, dat net als Jong PSV komend seizoen in de Jupiler League uitkomt.

Debuut tegen Telstar
Dani van der Moot belandde via de jeugd van Hellas Sport Combinatie en FC Volendam in 2008 in de jeugdopleiding van AZ. Na vier jaar verruilde de aanvaller Alkmaar voor Eindhoven, om in 2013  zijn eerste contract bij PSV te tekenen. Op 19 december 2014 maakte Van der Moot zijn debuut in het betaald voetbal. In de tweede helft van het duel tussen Jong PSV en Telstar verving hij Elvio van Overbeek. Scoren deed hij nog niet voor Jong PSV. Dinsdagmiddag traint hij voor het eerst mee met FC Utrecht.

Dani van der Moot in duel tijdens de UEFA Youth League | © soccrates Dani van der Moot in duel tijdens de UEFA Youth League | © soccrates

Bekijk ook