Het was weer een druk weekend voor PSV Academy. De jeugdteams kwamen verspreid over Nederland (en daarbuiten) in actie. Het leverde een aantal mooie resultaten op.

Wedstrijd 1: PSV - FC Kopenhagen           6-1
Wedstrijd 2: PSV - Royal Antwerp              0-1
Wedstrijd 3: PSV - TSG 1899 Hoffenheim  3-0
Wedstrijd 4: PSV - Fortuna Düsseldorf       0-1
De jongens van O13-1 reisde af naar Düsseldorf voor een toernooitje. Twee keer werd er met ruime cijfers gewonnen en de andere twee wedstrijden werden krap verloren. David Zirarusha-Shyaka werd met vier doelpunten team topscorer.

O13-2 F.C. Volendam - PSV 0-3

Dankzij twee doelpunten van Joey Muya en eigen doelpunt van het thuisteam reisde O13-2 niet voor niets af naar Volendam. Daar werd er met 3-0 gewonnen van FC Volendam. Opvallend was dat Joey zijn doelpunten vlak na elkaar scoorde in de 13e en 14e minuut.

O14-1 PSV - Feyenoord 2-0
Net zoals de A-selectie speelde Onder 14-1 tegen Feyenoord. Dankzij twee doelpunten van Soudais el Hadj Dani bleven de punten op PSV Campus De Herdgang.

O14-2 FC Eindhoven - PSV 3-2
Een kleine Lichtstadderby voor Onder 14-2. In de eerste helft kwam het jeugdteam op een 2-0 achterstand. Dankzij twee doelpunten van Micaiah Osei werd het in de tweede helft nog spannend, maar uiteindelijk mocht het niet meer baten.

O15 PSV - Feyenoord 3-0
Jorvimar Martina bracht zijn ploeg met een doelpunt in de derde minuut al vroeg op voorsprong. Die stand bleef erg lang op het scorebord staan, tot de 79e minuut. Door doelpunten van Liam Slaats en Samuel Dumbili werd er soeverein gewonnen van Feyenoord.

O17 ADO Den Haag - PSV 2-2

Op slag van rust zette Geatan Trenidad Onder 17 op voorsprong tegen de leeftijdsgenoten van ADO Den Haag. Lang bleef die score gehandhaafd, tot de 71e minuut. Via een doelpunt van Fabio Kluit in de extra tijd leek PSV er alsnog met de volle buit vandoor te gaan, maar twee minuten later scoorde de thuisploeg weer de gelijkmaker.