Tricorp Workwear Official Partner PSV

Tricorp Workwear Official Partner PSV
2 min

PSV heet Tricorp welkom bij de club. De marktleider op het gebied van werkkleding heeft zich voor drie seizoenen aan PSV verbonden. Per deze zomer is Tricorp Official Partner van PSV.

Werkkleding voor iedere professional
Tricorp BV ontwikkelt veilige, comfortabele en moderne werkkleding voor professionals in de meest uiteenlopende vakgebieden. Het in 1993 opgerichte bedrijf was voorheen in de voetbalsport actief als sponsor van Willem II en VfL Bochum 1848. Vanaf deze zomer kiezen Tricorp en PSV voor een partnerschap. Tricorp gaat daarbij de stewards van PSV van complete outfits (workwear) voorzien en beveiligers in en rondom het Philips Stadion aankleden. Daarnaast vergaart Tricorp zichtbaarheid met (online) campagnes, op de sponsorborden en betreden zij een Business Room in het Philips Stadion.

Gedeelde kernwaarden
Frans Janssen, Commercieel Directeur van PSV: “Wij zijn ontzettend blij dat we de komende seizoenen een samenwerking met Tricorp aangaan. Tricorp is al jaren een marktleider in de werkkledingsector, heeft een hoge kwaliteit van producten, uitstekende service, innovatiedrang en toekomstvisie. Dat zijn kernwaarden die wij delen en is PSV op het lijf geschreven.”

Team first. Always. No matter what.
Ruud Kuijpers, Financieel Directeur van Tricorp: “Niemand begrijpt beter dan wij dat je door samenwerken meer bereikt dan welk individu dan ook. Omdat mooi altijd mooier kan en goed altijd beter: in producten, diensten en duurzaamheid. Samenwerken om te denken in oplossingen en uitdagingen, voor elkaar maar vooral ook met elkaar. Ons oneindig streven naar perfectie is geen keuze. Het is een sport en bovenal een teamsport. We zijn daarom trots om het team van PSV te kunnen versterken om er samen een mooie en succesvolle tijd van te maken.”

sponsoring-business
bc1