Trainingskamp | Van Nistelrooij neemt 29 spelers mee naar Duitsland

Artikel
Trainingskamp | Van Nistelrooij neemt 29 spelers mee naar Duitsland

PSV vervolgt de voorbereiding op het seizoen vanaf vandaag in Duitsland. Hoofdcoach Ruud van Nistelrooij houdt zijn eerste zomerse trainingskamp op het sportcomplex van Klosterpforte in Mariënfeld en neemt 29 spelers in zijn selectie op.

Start met 27
PSV reist maandag met 27 spelers af naar Duitsland. Ritsu Doan ontbreekt bij de selectie. Hij heeft de ruimte gekregen om een transfer af te ronden. André Ramalho, Mauro Junior en Carlos Vinicius zijn nog geblesseerd en werken op PSV Campus De Herdgang aan hun herstel. Zoals eerder gemeld voegt Ibrahim Sangaré zich donderdag bij het team. Frederik Oppegard is ziek. Hij sluit aan wanneer hij hersteld is. Aanwinst Guus Til sluit direct aan.

Debutanten PSV Academy  
Van Nistelrooij selecteert zes Academy-spelers die voor het eerst mee gaan op trainingskamp met de A-selectie. Dat zijn Kjell Peersman, Dennis Vos, Jenson Seelt, Livano Comenencia, Ismael Saibari en Johan Bakayoko. Naast hen en Til gaan Joey Veerman, Walter Benitez, Ki-Jana Hoever en Xavi Simons voor het eerst met PSV mee op trainingskamp.

Doelmannen: Benitez, Drommel, Waterman, Peersman
Verdedigers: Hoever, Teze, Obispo, Luckassen, Mwene, Max, Oppegard (na herstel) Vos, Seelt, Sambo, Comenencia
Middenvelders: Van Ginkel, Gutiérrez, Veerman, Ledezma, Saibari, Simons, Til, Sangaré (vanaf donderdag)
Aanvallers: Madueke, Gakpo, Vertessen, Bakayoko, De Jong, Antonisse

Volg het programma via PSV Media
Alle verrichtingen Duitsland zijn te volgen via PSV Media. De selectie staat dagelijks op het trainingsveld en daar doen we uitgebreid verslag van op PSV.nl, ESPN en onze social mediakanalen. PSV speelt zaterdag een oefenwedstrijd tegen Arminia Bielefeld. Die wedstrijd begint om 15.30 uur. Via onderstaande button kom je op de kaartverkooppagina waar je binnenkort tickets kunt bestellen.

Naar kaartverkooppagina