Trainingskamp | Selectie, programma en verslag: dit mag je vanuit Marbella verwachten

Trainingskamp | Selectie, programma en verslag: dit mag je vanuit Marbella verwachten
2 min
PSV1

De selectie van PSV vertrekt woensdagmiddag naar Marbella voor een tiendaags trainingskamp in Spanje. Ruud van Nistelrooij bereidt zich met zijn staf en spelersgroep bestaande uit 31 man, voor op de tweede seizoenshelft.

Programma
PSV verblijft van 14 t/m 23 december in Spanje. De ploeg traint op het Marbella Football Center en speelt daar ook vriendschappelijk tegen Sassuolo (17 december, 15.00 uur). Houd ons YouTube-kanaal in de gaten voor een livestream van die wedstrijd.

Selectie
Van de 31 spelers die in Spanje zijn, maken er vijf hun debuut op een trainingskamp van de A-selectie. Dat zijn doelman Tyrick Bodak, verdediger Emmanuel van de Blaak, middenvelders Tim van den Heuvel en Mo Nassoh en aanvaller Jason van Duiven. Joël Drommel reist na de wedstrijd Jong PSV - Jong Ajax naar Spanje. Oranje-internationals Cody Gakpo, Luuk de Jong en Xavi Simons komen niet in actie op de velden in Marbella. Zij haken op 27 december weer aan bij de selectie van PSV. Hieronder lees je alle spelers die geselecteerd zijn door de technische staf.

Benitez, Hoever, Teze, Obispo, Ramalho, Sangaré, Van Ginkel, Madueke, Guti, Drommel, Mauro, Boscagli, Til, El Ghazi, Branthwaite, Veerman, Waterman, Bakayoko, Saibari, Mwene, Max, Vertessen, Sávio, Oppegard, Ledezma, Bodak, Fofana, Van de Blaak, Van den Heuvel, Van Duiven, Nassoh.

Blijf op de hoogte via socials, YouTube en PSV TV
We houden je dagelijks via onze socials op de hoogte van alle verrichtingen van PSV in Spanje. Volg ons de komende dagen met extra aandacht op Instagram, Twitter, TikTok, Facebook en uiteraard YouTube. Je vindt er inside-bijdrages, streams van of naar wedstrijden en interviews met spelers en de technische staf. In PSV TV op ESPN besteden we ook veel aandacht aan de verrichtingen op het trainingskamp.