TOTO Official Partner PSV

Artikel
TOTO Official Partner PSV

TOTO treedt toe tot de sponsorpiramide van PSV. De aanbieder van sportweddenschappen heeft zich voor drie seizoenen met een optie op nog eens twee jaargangen als Official Partner aan PSV verbonden.

TOTO is in Nederland de enige legale aanbieder van sportweddenschappen. TOTO is sinds de oprichting door de KNVB in 1957 onlosmakelijk verbonden met het Nederlands voetbal. Als partner van het Nederlands elftal en als naamgevend sponsor van de TOTO KNVB Beker, steunt TOTO het Nederlands voetbal al jaren.

PSV bindt wederom grote partner aan de club
“Wij zijn verheugd om TOTO als grote partner bij PSV te verwelkomen”, zegt Commercieel Directeur Frans Janssen namens PSV. “We hebben in TOTO de partner gevonden die het beste bij PSV past. We hebben in de voorbije periode met TOTO en verschillende betting-partijen gesproken. Het was een zeer interessante benchmark in een wereld die voor ons in Nederland nog onontgonnen is. Zonder uitzondering kwamen er verschillende lucratieve voorstellen op tafel.

Wij vinden het belangrijk dat een partner zijn zaken organiseert op een manier waar wij ons goed bij voelen. TOTO doet dat. De afspraken hebben geresulteerd in een partnership dat in alle opzichten meerwaarde heeft en echt bij ons past. We hebben deze deal ook uitvoerig besproken met onze Brainport-partners. Zij staan unaniem achter de invulling van de samenwerking met TOTO.”

Arno de Jong, Chief Marketing Officer bij TOTO: ‘PSV is een club die al jaren op topniveau presteert. Altijd mee doet voor de prijzen. TOTO is trots om partner te worden van deze prachtige club.’

Als onderdeel van de samenwerking is TOTO bij vriendschappelijke- en bekerwedstrijden met een TOTO mouwbadge zichtbaar op de rechtermouw van het shirt. Daarnaast genereert TOTO onder andere zichtbaarheid op de LED-boarding in het Philips Stadion en op de sponsorborden, die na afloop van wedstrijden bij interviews te zien zijn.

TOTO is een oer-Hollandse aanbieder van sportweddenschappen en de enige legale aanbieder van sportweddenschappen in Nederland. Elke dag is er een groot aanbod van sportwedstrijden waarbij de speler een voorspelling kan plaatsen op een sportwedstrijd. TOTO is één van de zeven spellen van Nederlandse Loterij. Jaarlijks investeert Nederlandse Loterij meer dan 45 miljoen euro in de Nederlandse sport via het NOC*NSF.