Talent Sidibe tekent eerste profcontract

Talent Sidibe tekent eerste profcontract
2 min

Sekou Sidibe heeft vrijdagmiddag in het Philips Stadion zijn eerste PSV-contract ondertekend. Het Belgische talent met Ivoriaanse roots zette zijn handtekening onder een verbintenis tot medio 2020. “Dit is een heel belangrijk moment. Ik ben enorm trots.”

Sporttalent van het jaar
Het contract met de Belgisch jeugdinternational, die vandaag zijn zestiende verjaardag viert, gaat komende zomer in. Sekou Sidibe is een beloftevolle aanvaller die al ruim zes jaar in de jeugdopleiding van PSV speelt. Ondanks zijn jonge leeftijd speelt hij dit seizoen al regelmatig voor PSV O19. Aan het begin van dit kalenderjaar werd hij nog uitgeroepen tot sporttalent van het jaar van de gemeente Eindhoven.

Successen vieren
“Ik hoop zo snel mogelijk in dit mooie stadion te spelen, zo veel mogelijk doelpunten in PSV 1 te maken en een hoop successen te vieren met de fans van PSV”, sprak Sidibe direct na het zetten van zijn handtekening. “Ik ben de mensen dankbaar die me hebben geholpen dit te bereiken. Van mijn trainers, ouders, vrienden en familie tot mijn school. Ik zal er alles aan doen de mensen ook in de toekomst blij te maken. Dat is mijn doel.”

push