Supergevoel bij trefzekere Locadia

Supergevoel bij trefzekere Locadia
2 min

Jürgen Locadia eiste zaterdagavond tegen Sparta Rotterdam een plaats in de spotlights op. De aanvaller luisterde zijn basisrentree na langdurig blessureleed op met een treffer en sprak na afloop van een ‘supergevoel’.

“Het voelde super om weer te scoren. Mijn laatste goal maakte ik in de kampioenswedstrijd tegen PEC Zwolle”, zei de aanvaller, die zich na zijn rake trap naar de bank haastte, bij FOX Sports. “Iedereen heeft mij heel erg geholpen met revalideren. Daar ben ik ze heel dankbaar voor.”

‘Geweldig dat Locadia zijn stempel kan drukken’
Hoofdcoach Phillip Cocu feliciteerde Locadia direct langs het veld al met zijn treffer en stond er ook op de persconferentie bij stil. “Jürgen heeft een lang en zwaar traject achter de rug. Het is geweldig dat hij met zo’n goal zijn stempel kan drukken. Ik vond hem vandaag daarnaast erg sterk spelen en ook op de training maakt hij een goede indruk.”

Cocu complimenteerde naast Locadia ook de rest van zijn team, dat in zijn optiek een meer dan verdiende zege boekte. “We wisten dat we een lastige wedstrijd tegemoet konden zien. Sparta is een ploeg die in dit soort wedstrijden kan pieken. Mijn team is daar uitstekend mee omgegaan. Dit was een volwassen wedstrijd van ons, iedereen was goed geconcentreerd en dat heeft geresulteerd in een terechte overwinning. Ik had graag een 0-3 of 0-4 gezien, maar ben hier ook tevreden mee.”