Simac ICT Partner PSV

Artikel
Simac ICT Partner PSV

Technologiebedrijf Simac is de komende vijf seizoenen Official Partner van PSV. De directies van beide partijen ondertekenden medio maart een samenwerkingsovereenkomst.

Brainport
Simac is een familiebedrijf uit Veldhoven dat in 1971 werd opgericht en voornamelijk actief is op de markt voor ICT-oplossingen. Alle medewerkers van PSV zullen de komende seizoenen werken in een door Simac gefaciliteerde ICT-omgeving. Daarnaast gaat Simac aan de slag met diverse innovatieve projecten voor PSV en haar medewerkers. “Een bedrijf met het DNA en de mogelijkheden van Simac past perfect bij PSV”, zegt Commercieel Directeur Frans Janssen.

“Simac komt uit de Brainportregio, heeft een familiaire achtergrond, betrouwbare reputatie en loopt voorop in ontwikkeling”, vervolgt Janssen. “Het afgelopen jaar heeft ons meer dan ooit getoond hoe ontzettend noodzakelijk betrouwbare ICT-oplossingen zijn. Technologie is onmisbaar om topprestaties te leveren. Dat geldt in sportief aspect, maar zeker ook op de ‘reguliere’ werkvloer. We zijn er van overtuigd dat we samen met Simac alle uitdagingen op ICT-gebied aankunnen.”

Reactie Simac 
Simac en PSV zullen in de komende jaren intensief optrekken en ICT-projecten uitrollen waar werk, voetbal en het bezoek aan het Philips Stadion beter van worden. Eric van Schagen, CEO van Simac, licht toe: “Met veel plezier zetten we een volgende stap in onze sponsoring van PSV. We krijgen nu de kans om onze ervaring en expertise beschikbaar te stellen en daardoor ons steentje bij te dragen aan het succes van de club. Bovendien werken we op deze manier gericht verder aan vergroting van onze naamsbekendheid in Nederland.”