Selectie van twintig reist naar Cyprus

Artikel
Selectie van twintig reist naar Cyprus

PSV reist woensdagochtend met een selectie van twintig spelers af naar Cyprus waar kwalificatie voor de groepsfase van de UEFA Europa League moet worden bewerkstelligd. Steven Bergwijn en Bruma zitten niet bij de selectie.

Fit
Bruma is al enkele wedstrijden afwezig vanwege een blessure, Bergwijn is niet wedstrijdfit voor het duel met Apollon Limassol en ook Michal Sadílek ontbreekt. PSV verdedigt donderdag tegen de Cyprioten een 3-0 voorsprong die het opdeed in de heenwedstrijd in het Philips Stadion.

Debutanten
Door de afwezigheid van het aanvallende duo heeft hoofdcoach Mark van Bommel onder meer Noni Madueke bij de selectie voor de Europese return gehaald. De 17-jarige Engelsman maakte zijn debuut eerder deze week voor Jong PSV en ziet teamgenoten Justin de Haas en Amar Catic in die wedstrijd met hem meereizen. Onderaan deze pagina vind je de volledige selectie van PSV voor de wedstrijd tegen Apollon.

Verslag
Voor PSV staat vandaag een vier uur durende vlucht, persconferentie en laatste training op het programma. De persconferentie en training zijn vroeg deze avond. Op alle sociale kanalen en op PSV.nl vind je later vandaag verschillende verslagen van PSV’s verrichtingen in Cyprus.

Selectie PSV   
Zoet, Ruiter, Van de Meulenhof, Viergever, Dumfries, Mitroglou, Rosario, Gutierrez, Lato, Boscagli, Hendrix, Baumgartl, Schwaab, Malen, Gakpo, Teze, Ihattaren, Catic, Madueke, De Haas