Selectie PSV voor trainingskamp Duitsland

Selectie PSV voor trainingskamp Duitsland
2 min
PSV1

De selectie van PSV vertrekt maandagochtend naar Duitsland voor het zomerse trainingskamp ter voorbereiding op het seizoen 2021-2022. Hoofdcoach Roger Schmidt heeft 29 spelers geselecteerd. Onder hen vijf debutanten uit de jeugd van PSV.

Talent
Dat zijn PSV Academy-spelers Shurandy Sambo, Fodé Fofana, Fredrik Oppegård, Aron van Lare en Jeremy Antonisse. De vijf voegen zich bij de 23 leden van het eerste elftal dat zich van 5 tot en met 11 juli op sportcomplex Klosterpforte voorbereid op het seizoen. In Duitsland speelt PSV twee oefenwedstrijden. Op 7 juli speelt PSV tegen Delbrücker SC (aanvang 18.00 uur) en op 10 juli oefent de ploeg tegen VfL Osnabrück (aanvang 16.00 uur). Beide wedstrijden worden live door PSV uitgezonden.

Verslag
PSV Media doet als gebruikelijk verslag van het trainingskamp. Via YouTube, Twitter, Instagram en Facebook blijf je op de hoogte van de wedstrijden, de trainingen en zie je interviews met verschillende spelers, die vooruitblikken op komend seizoen. Uiteraard vind je die interviews en verslagen ook terug op PSV.nl.

Selectie
Teze, Viergever, Ramalho, Sangaré, Zahavi, Van Ginkel, Ihattaren, Müller, Pröpper, Drommel, Mauro Junior, Rosario, Bruma, Romero, Madueke, Obispo, Luckassen, Götze, Boscagli, Mwene, Thomas, Max, Rigo, Vertessen, Antonisse, Fofana, Oppegard, Sambo, Van Lare