Selectie PSV voor return met Galatasaray

Selectie PSV voor return met Galatasaray
1 min
PSV1

De selectie van PSV vliegt maandagmiddag naar Turkije om zich ruim op tijd voor te kunnen bereiden voor de return met Galatasaray. In Istanboel verdedigt PSV een 5-1 voorsprong op de Turken.

Mvogo terug bij de ploeg
Doelman Yvon Mvogo en buitenspeler Bruma keren terug bij de ploeg. Mvogo maakt zijn rentree na een voor Zwitserland vrij succesvol verlopen EK. Bruma zat vorige week in Eindhoven niet bij de wedstrijdselectie van PSV. Hoofdcoach Roger Schmidt en zijn ploeg trainen dinsdag in Istanboel en hij en één van zijn spelers blikken vanuit het stadion dan ook vooruit op de return. De wedstrijd begint woensdag om 20.00 uur (Nederlandse tijd) en wordt uitgezonden op RTL 7.

Selectie
Teze, Viergever, Ramalho, Sangaré, Zahavi, Van Ginkel, Gakpo, Müller, Pröpper, Drommel, Mauro Jr., Bruma, Madueke, Obispo, Götze, Boscagli, Mwene, Max, Oppegard, Mvogo, Vertessen Fofana

Afwezigen
PSV mist een aantal spelers wegens blessures, ziekte of interlandverplichtingen. Pablo Rosario reist niet mee naar Turkije omdat hij van de club de ruimte heeft gekregen een transfer af te ronden.