Robin Schoonbrood blijft bij PSV

Artikel
Robin Schoonbrood blijft bij PSV

Robin Schoonbrood heeft een nieuw contract getekend bij PSV. De 20-jarige middenvelder van Jong PSV zette dinsdagmiddag zijn handtekening dat hem nog zeker tot 2020 aan PSV verbindt.

Ontwikkeling
Schoonbrood had bij PSV nog een verbintenis tot deze zomer, maar club en speler waren al langere tijd in gesprek om met elkaar door te gaan. Schoonbrood maakte het afgelopen seizoen een goede ontwikkeling door bij Jong PSV, waar hij zijn eerste seizoen met de ploeg als derde eindigde in de Keuken Kampioen Divisie.

Debuut in betaald voetbal
De middenvelder kwam daarin tot 21 optredens in het team dat komend seizoen gecoacht wordt door Peter Uneken. Schoonbrood debuteerde in de uitwedstrijd tegen Jong FC Utrecht, op 7 september van het vorige kalenderjaar. De geboren Tilburger is al sinds 2007 PSV’er. Hij werd destijds in de jeugdopleiding van de club opgenomen en doorliep sindsdien zo goed als alle lichtingen op De Herdgang. Wil je Robin beter leren kennen? Check hieronder dan de video waarin Schoonbrood ingaat op verschillende stellingen.